返回列表 回復 發帖
歡迎上山來找掌門踼館
smcorange 發表於 2016-3-24 07:35 AM
踼館
邊個咁夠扑走黎踼舘? 梗係未屎過定啦.
pknoface 發表於 2016-3-24 07:45 AM
this guy
揾咗本掌門尊敬既前輩黎踢館, 我唯有禮讓三分啦. 拆咗武當都冇話講. 最多大家到時合力出錢重建既遮.
pknoface 發表於 2016-3-25 08:53 AM
支持快D拆咗武當地下室
貓貓早晨. 例如免費:
1. 咖啡
2. 厠紙
3. 紙杯
4. 紙碟
5. 紙巾
6. 水
7. 電
8. 椅
9. 冷氣
10. 暖氣
11. 上網
12. ...
13. ...
14. ...
15. ...
.
.
.
pknoface 發表於 2016-3-27 07:14 AM
所有公司都有
唔一定, 有啲公司員工上厠所要自己帶厠紙, 冇咖啡, 冇水飲, 有啲甚至冇糧出.....
pknoface 發表於 2016-3-27 09:30 AM
有啲公司員工上厠所要自己帶厠紙that's hk!
我地公司一個月每個人只派一個卷紙
無咖啡,只有白開水
lhy92725 發表於 2016-3-27 09:35 AM
我這裡法例規定廁所有廁紙
加拿大福利好係人都知啦. 我呢邊冇啲咁既法例. 好多公司連厠所都冇, 要同其他公司share個厠所. 有啲公司唔會有茶水間, 冇洗手間架.
pknoface 發表於 2016-3-27 10:49 PM
公司share個厠所是正常的但管理公司需要確保廁所有廁紙
唔落後啦,一層一個公共衛生間(裏面當然不是一個格啦,起碼有五六個嘅)
有專人清潔打理,好高級果D都有廁紙供應,干手機我都見過有
lhy92725 發表於 2016-3-27 11:11 PM
我公司落後沒有干手機
租之前已經有冷氣. 但好舊, 成日壞, 要叫啲修冷氣既公司黎修. 過唔到一個星期又唔得. 所以公司先决定換咗佢. 同管理處溝通, 佢地話係部冷氣係我地公司專用既, 我地公司要負責維修更換.
我地以前公司起同一棟樓樓上,  ...
pknoface 發表於 2016-3-27 11:45 PM
any repair needs to be done inside the unit is the owner's responsibility.
pk ken喝湯
飲咗, 好似覺得有啲暈暈地, 都係去交豬好啲.
pknoface 發表於 2016-3-28 10:13 AM
貓貓迷湯成功
边度有迷汤,等我饮返碗倒下唔使做都好哦
lhy92725 發表於 2016-3-28 11:50 AM
你家
成個西岸既法例都規定廁所要有廁紙供應
mnb1123 發表於 2016-3-29 08:10 AM
noface ken東岸用手指
我屋企嘅湯有益又有營養
lhy92725 發表於 2016-3-28 09:15 PM
迷汤
神王甲晚上好. 貓貓有冇邀請你去飲?
pknoface 發表於 2016-3-29 08:30 AM
no!  貓貓只邀請你