返回列表 回復 發帖
娛樂費可能是私己錢哦
lhy92725 發表於 2014-9-24 10:59 AM
一個男人應該用所有錢在家庭生活中
嗰啲係老婆做咗財政部長
lckiong 發表於 2014-9-24 02:12 PM
武當非常不幸
路生講得甘風騷,小心出年你都倫為同道人
lhy92725 發表於 2014-9-24 03:05 PM
她會繼續工作因為我們覺得她一個人留在家裡會很無聊. 她的工資屬於她的, 家裡開支我出
只要開心 就會開心
BeiDouChef 發表於 2014-9-24 03:13 PM
Forward this message to QQ and 小強
到時你就會留D私己錢架啦
lhy92725 發表於 2014-9-24 03:17 PM
結婚後我的儲蓄已經使用得8 8 9 9  
不會有私己錢
你幾時听過grace話無聊吖? 一於叫佢上黎吹水。 保證生活多姿多彩。
pknoface 發表於 2014-9-24 06:46 PM
我未婚妻絕不能成為Grace2號!!!

你要想想每1天很多時間在家裡可以做什麼. 浪費時間不如變成賺錢時間!
系屋企都可以賺$$$,分分鐘賺仲多過出去打工
lckiong 發表於 2014-9-25 07:03 AM
聽起來像那些網絡詐騙廣告
問題
貓貓和万岁爷有答案, 他們還可不可以玩?
每人只能選擇一個號碼?
我地都無答案的,只是有個佐密碼的文件而已
lhy92725 發表於 2014-9-25 04:07 PM
貓貓贏得大獎
答案我巳經放咗上黎。 個個都可以睇架啦。
pknoface 發表於 2014-9-25 07:57 PM
答案在哪裡?
你說"我會在遊戲開始前將答案放上這裡和依貓給貓貓和万岁爷作為公証."!  貓貓和万岁爷已經有email copy, 他們早於任何人知道答案.  
答案在二樓。 可以自由下載架。 我email給佢地兩位既答案檔同我放上二樓既檔案係同一個檔, 都係加咗密碼既(相同密碼). 所以唔使擔心. 武當講晒都係名門大派, 唔會做出啲唔公平既事出黎既. 如果有咁既事發生, 本門 ...
pknoface 發表於 2014-9-26 06:25 AM
我會瞄準第三高獎金
金殿下面是地下室
又有地下室? 边度黎咁多地下室啊?
pknoface 發表於 2014-9-26 08:58 AM
22位武林高手掃武當場
原來是掌門不懂使用電話
iphone6識彎曲, note4又未知點. 點揀呢?
pknoface 發表於 2014-9-26 10:52 AM
Blackberry Passport