返回列表 回復 發帖
解釋釘組點樣可以唔駛跌死tvb now,tvbnow,bttvb0 ?5 R. a; G7 O& i, k" ]& n( E5 \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: _% O/ o$ ~& k0 |. F+ W  c
蜘蛛俠上身噴蜘蛛絲在牆上
& O# Z) W4 p: e" F% s* y) Btvb now,tvbnow,bttvb
9 J- h6 x' K1 I, C5 Z, ^; f7 \公仔箱論壇"爆seed"解毒揭秘 上集
% r3 a% h# |; ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇嚟應該唔使下集了,戲中.....畢竟係做戲,
& I* i1 S: w& z$ stvb now,tvbnow,bttvb故事開頭已經限制咗時間....九個月....os.tvboxnow.com5 |. {$ }$ p" U6 P( s
由康sir未死派釘姐查外圍檔口位置,
- n/ T7 i% N- U$ i& }6 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。查到後仲呃飲呃食,跟住康sir死咗之後,公仔箱論壇% f" j( [2 k  }" R3 P$ }1 O
要卓sir搵釘姐時,釘姐講[ ...
  s7 l; J0 y& dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-9-11 02:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% z# \6 ~" o8 x  s2 a) i
拘捕>拘留>起訴>開庭>定罪 公仔箱論壇/ A0 `1 b& P. i; l
時間可以是1至2年
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 n$ j% A% U3 z2 U4 |8 k' H
其實呢類劇情破綻已經成為無記劇嘅通病架啦,又係嗰句一睇開啲囉。3 e9 t& X3 x) c6 O
leekwoklam 發表於 2014-9-11 03:39 PM
9 G8 V) P4 y% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得這一次可以解釋得到
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶
" b' }; D6 H# b, ~) C3 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-14 07:06 AM
$ P, v7 A6 W, ]/ `
TVB 劇集一定包括大量愛情戲 我寧願看更多警察和幫派鬥爭
; U. B! q) V! iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. T, a2 l8 N0 ~9 F" _5 V5 k9 ?os.tvboxnow.com
其實唔係咁明乜野叫借庫..
  Z) b2 M5 D" M4 ~- R- ]公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
公仔箱論壇2 ^" K) \' Q' s- B5 t
维基百科os.tvboxnow.com6 N! p* I. @! \8 u* h" H* Z
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留給到訪參拜的善信。此民間傳說成為約定俗成,化為善信按是日到觀音廟酬神、借庫,年底還神等之宗教活動。
9 a0 n7 N5 t9 B" B: }/ W" ktvb now,tvbnow,bttvb
3 a4 \, T$ p# J! d公仔箱論壇簡單來說,D人希望觀音能夠幫助有飯吃有錢用

評分次數

• timmaxsing

# k3 K* I: b6 o2 K/ c2943427
2 t& m5 y7 B1 q. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
- }" q' ]" K' rleekwoklam 發表於 2014-9-22 02:46 PM
6 H0 m# N- a; U6 {( J* R, `
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
# L2 I) J$ s! ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇, k9 X* g9 G& R
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...公仔箱論壇' z; X& [# R+ C4 U% n
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
( r, \( P3 V* j" f下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
4 s2 \% s( r2 d我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
0 E1 m; \8 p% A, ^3 v$ N+ \3 wtvb now,tvbnow,bttvb/ h' k: @( \, v
( N8 r4 k  P) qos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
: `# N; g/ @  Yos.tvboxnow.com
: M2 \5 j$ t) Y3 |9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好& f+ c  V4 H+ j- |9 a/ ]
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
3 o8 d3 P1 c/ }' D, j, Wtvb now,tvbnow,bttvb我知我知我知.......不過真係講唔出口。: ?* ^/ s% o  H; d9 K) E
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
, `9 N! B3 q; H. Q1 ?. Etvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com6 n+ Y8 c5 T4 l& \% [) ~
兩個臥底嘅BB會點架??8 _: L4 H$ K( ^2 h
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
. G. s) D! y- z# V* W: Q' f8 `
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
os.tvboxnow.com( y( F$ w  T8 |8 H3 Z, C# r( D
公仔箱論壇/ w4 P6 d; K) b* h# b- z
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
. ]. f) }% s: P; Z  _+ J. Z9 c  n大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
1 m4 j( l2 w3 s/ B& ~. etvb now,tvbnow,bttvb
: G* a/ k2 p% c& ]& C9 k  G' Mtvb now,tvbnow,bttvb為什麼沒有林希微!!?? 她是第一個要死!!!
os.tvboxnow.com! @! ]8 i3 h0 ]7 n( Q: n
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. A* d1 v+ ]0 m
os.tvboxnow.com0 M* z* M3 ?/ A" h& T3 g
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( a0 O  B! u# I

" v( J4 L2 ^( {9 C; \& G( J: DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  G5 q7 S  J4 X5 j! O3 v8 N( i( c+ l
leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
$ o7 B# W" _9 ~os.tvboxnow.com我是男觀眾但看後沒感覺
$ u& Y4 G" ]5 z- ?; A; a) ptvb now,tvbnow,bttvb. `* P% V( T& B# y4 S
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
8 V4 ]' _7 _! q! v3 h% t# \4 Z- Z大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
8 \# j( J% d3 g9 M4 G% ~/ M- F, z4 [  h公仔箱論壇可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小