返回列表 回復 發帖
大家知唔知平時超市賣開幾錢一包砂糖呢?

樓下ok 成7.9一包
*柳飄飄* 發表於 2011-5-10 08:47 PM
糖少買唔知價
我響百佳買鹽都係1.1之嘛
*柳飄飄* 發表於 2011-5-10 08:49 PM
雜貨舖買HK$1.5包喎
yeah~
又贏咗十蚊撳錢八達通日日賞dollars
*柳飄飄* 發表於 2011-5-12 11:19 PM
答啱 4題
Good afternoon miss
Good afternoon everybody
非也非也~

工工G你咁耐冇蒲頭, 忙咩呀呢排?
*柳飄飄* 發表於 2011-5-15 12:16 AM
忙乜呀
忙極都係玩臉書
上次我買鹽, 好似1.3之嘛, 一隻1.1, 一隻1.3, 乜雜貨舖仲貴過超市
我都好少去雜貨舖, 多數要買料煲糖水時先會去, 以前細個就去得多, 買五柳返屋企蒸魚, 好多調味品同埋罐頭都係超市平過雜貨舖o架! 又少選 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-5-15 12:35 AM
咩嘢牌子先
我買開有菊花做包裝果隻喎
你用超市出果隻係平啲架
到目前為止, 我贏過三次十蚊
工工G你有冇玩撳錢呀? 有冇贏過?
*柳飄飄* 發表於 2011-5-15 12:36 AM
無玩
答啱啲錢又唔係比我
加上申請人都無申請日日賞
Good  afternoon Miss
Good afternoon everybody
咁就唔啱啦! 掛住玩面書都唔上嚟陪我睇吓個檔, 搞到得我一個響樹玩胸圍
*柳飄飄* 發表於 2011-5-15 10:27 PM
有人踭機用,點可以成日玩臉書呀
我冇留意咩牌子喎又...有菊花?
咁一向逢係超市自己出嘅嘢乜都平啲o架啦! 但糖多數實係太古走唔甩,買鹽我又冇乜講究呀, 又唔會買海鹽, 其實我都唔係幾識分食鹽同餐桌鹽有咩分別, 你可以話我知嗎? 呀...我記起喇! 上 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-5-15 10:29 PM
係唔知向日葵定菊花
約咗人食早餐
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2011-5-17 09:53 AM
去邊食早餐呀
大家好呀, 好耐無上黎,因為屋企出左事,媽媽中風入院,
依二星期都係返工,醫院,屋企幾邊走,所有可用既時間都用係照顧媽媽身上,
身心都覺得好累好累,慶幸既係我媽媽既身體正在好轉中,今次都算係輸少當贏啦,
...
寇仲~ 發表於 2011-5-22 12:26 AM
仲仲,有時先上嚟吹水
首先要照顧好伯母先
其他事情慢慢處理
Good evening Miss