返回列表 回復 發帖
無淚入黎報個到先 , 咁耐冇見好鬼掛住妳地丫 !!!!!!!
原帖由 雨不停 於 2009-3-9 10:49 PM 發表

今天这里真的是~~雨不停~~啊
你個網名很特別 , 馬來西亞的人俾我一個感覺就是唱歌很勁 !!!
原帖由 主任 於 2009-3-9 11:05 PM 發表

Hello 無淚, 真係好耐無見 最近點呀, 無穿無爛吖嗎   
我最近都幾慘丫 ,  本來返緊銀行保安 , 上個月都係穩穩定定 , 月中仲同

公司由散工轉做長工 , 唸住係果度長做 , 點知二月尾公司打電話黎話

果度三月開始冇得做 , 而家又要去搵工lu
原帖由 主任 於 2009-3-9 11:56 PM 發表

咁兒戲都得嘅咩   
我覺得係呢間公司做好冇保障 , 所以係上月尾辭左職 , 一個禮拜通知完 , 今日上

左去交制服 ....
原帖由 主任 於 2009-3-10 12:10 AM 發表
Time to sleep Good night everybody
byebye 主任
嘩 !! 行開左一陣嗜 , 已經多左幾頁 , 真犀利

小弟明日可能買friend果部psp , 厚機 , 根住搵人upgrade去最新version ....
原帖由 Q爺 於 2009-3-10 01:53 AM 發表

走左去邊呀
我都岩岩返來
去搵d psp 破解資料
原帖由 Q爺 於 2009-3-10 02:19 AM 發表

呵呵~做家功課
費時一陣買左番黎 , 破解左都玩唔到iso game
原帖由 Q爺 於 2009-3-10 02:23 AM 發表

到時唔明問我啦
thank you

不過都係想玩跑馬咋

我要訓喇 , 各位早抖 !!
原帖由 雨不停 於 2009-3-10 12:38 PM 發表
GOOD AFTERNOON
各位吃午餐了吗?
我早餐都沒有吃 , 到大約兩點鐘才吃午餐
原帖由 Fian. 於 2009-3-10 04:44 PM 發表

淚淚今日瞓到好晏咩   
禽日同今日都係訓到11點幾就起身, 不過都係冇食早餐
原帖由 Fian. 於 2009-3-11 09:20 AM 發表

我都好掛住你呀淚淚
我都超級掛住妳丫 , 最近我有新玩具 , 就係買左朋友果部psp ,

600蚊 , 厚版白機 , 呢兩日就係攪緊佢 , 好麻煩 !!!
原帖由 Fian. 於 2009-3-11 09:23 AM 發表

我唱歌都好勁喎
我以前唱歌都幾好架 , 不過呢輪都好少去唱K .....
原帖由 Fian. 於 2009-3-11 09:35 AM 發表

係咪諗住搵番保安呀
你係咪有保安牌  
做保安一定要攞牌先做得架 .....

下個禮拜開始去搵工 , 都係唸住做番保安 ....
原帖由 Q爺 於 2009-3-11 11:44 PM 發表

下次音樂堂叫miss預埋你呀
而家都冇乜心機去唱lu , 不過等我搵到份工 , 我都想聽吓miss唱歌仔既

psp -- 禽日買左條usb線唸住過 game data , 點知完全過唔到資料 , 到今朝

買左個幾貴吓既 card reader, 本來都係唔掂 , 但係到下晝又神奇攪掂左 , 而

家跑緊馬仔 ....