返回列表 回復 發帖
咦...你今日咁乖既,唔使去姦深下人咩
寇仲~ 發表於 2009-10-24 06:37 PM
今曰等禍記嚟整寛頻囉, 破壞哂個假期.....
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
今曰等禍記嚟整寛頻囉, 破壞哂個假期.....
主任 發表於 2009-10-24 06:47 PM
而家同條女出街食飯, 晏啲都諗唔倒搞作就上去揼骨
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good luck 主任
果陣我次次整完快則三日後又嚟過
gonkong 發表於 2009-10-25 03:13 PM
Hello 工工 ^^
我記得上次係月尾 26 號倒壞嘅, 等兩日先有師傅整...
家吓都未夠一個月...又嚟...
今朝我開檔
小飛機 發表於 2009-10-26 09:59 AM
今日我鍚鍚

Good afternoon Miss & everybody
知道啦,俊朗不凡姣鬆
寇仲~ 發表於 2009-10-26 04:03 PM
咁又唔一定除哂衫嘅....
Good evening Miss & everyone
咁多頁嘅.... Miss 緊係返咗嚟喇
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2009-10-29 11:29 AM
Good afternoon Miss & everyone ^^
咁尋晚又真係幾好玩喎
因為佢唱歌幾好聽架
仲進步咗好多添呀
Fian. 發表於 2009-10-29 11:34 AM
玩到幾點呀...咁早起身 ??
咁你又去鬼咗邊呀
Fian. 發表於 2009-10-29 11:38 AM
係啦, 哩排多街去呀...
又喺元朗個 fd 道買咗三支清酒, 睇吓幾時拎入嚟妳道雪住先 ^^
今朝又係我開檔 食早餐先...
小飛機 發表於 2009-10-29 09:50 AM
Hello 機機 ^^
食咩早餐呀....會出汗嘅 ~~~
搵日打邊爐囉
Fian. 發表於 2009-10-29 12:46 PM
好呀    邊日唧  
Good afternoon 任任
今日唔忙咩
Fian. 發表於 2009-10-29 12:29 PM
噚日就忙到想死....今日清閒小小咁啦 ^^
等我心情好啲先啦
Fian. 發表於 2009-10-29 01:53 PM
~~ 留得青山在 ~~~ 那怕無柴燒 ~~
Good evening Miss & everybody
Miss 做咩唔開電話呀...打唔通, 搵妳唔倒....
仲諗住嚟探吓妳添
i mean:你有大把去大阪 既飛機腳...呀
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-29 08:48 PM
Hello 撻撻
出錢出力吖嘛~~你陪 Miss 去咪得囉