返回列表 回復 發帖
Good evening Miss & everyone
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
大家有冇掛住我呀
Fian. 發表於 2009-9-10 11:29 AM
已經唔係掛嚕, 係擔心呀
Good evening 淫淫753048

食咗飯未呀?753049
小劍聖 發表於 2009-9-10 09:01 PM
飽突
OT 到 8 點呀, 想死呀  
仲有你哋睇檔吖嘛
主任呢
Fian. 發表於 2009-9-10 11:41 AM
主任呢排都做到想死呀, 都小咗上嚟
撻撻終於等到了  
小飛機 發表於 2009-9-10 04:21 PM
機機~~~佢都擔咗凳仔好耐喇
哈哈 姣鬆即係姣鬆,真係低
唔覺唔覺又到中秋,又就快老多年,有得玩好玩啦 19區仲有邊到無去呢
呀...去西環買海味都好波  ...
寇仲~ 發表於 2009-9-12 08:36 PM
仲仲 ^^
西環邊個好波呀
M記唔係仲有私片咩 ,天日我day off 呀,有無睇"保良"呀,年年都係咁,一D新意都無架,
主任無蒲頭,緊係上左去頂啦
寇仲~ 發表於 2009-9-12 09:06 PM
矛錯....呢期有啲沉, 身不由己
沒有 Miss 的日子....第 3 天 ~~~

Good afternoon everyone ^^
天文台話今日 6 點前會掛8 號風球啊!!! 又係出動翻雲覆雨喇
小飛機 發表於 2009-9-14 04:25 PM
打風 ~~~ 有排我做呀 =.=
今晚都唔知幾點走..........
night night ar 各位同學仔...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-15 09:42 PM
night night 撻撻 & everyone

沒有 Miss 的日子....第 4 天
我都好掛住你呀任任
聽講話你想請我飲 sake 喎
Fian. 發表於 2009-9-10 10:56 PM
係呀, 妳想幾時飲呀...
我都擔定櫈仔喇
你快D call 佢啦..一個寂寞的心等着你
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-15 10:06 PM
唔喇 ~~~太了解佢喇..........
如果佢想見人嘅, 就唔會連 post 都唔出啦
嘩 ~~~ 咁多 post 嘅