返回列表 回復 發帖
ME TOO
四眼走粒仔 發表於 2009-9-2 12:01 AM
me 3
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good afternoon Miss & everyone ^^
Good afternoon Miss & everyone
hello 主任 今日你好似day off 波,有咩節目呀
寇仲~ 發表於 2009-9-5 04:10 PM
Good afternoon 仲仲
無節目呀, 留喺屋企都出汗, 咪又死咗上去囉, 噚晚好夜先返
今日我開檔咁多位早晨
四眼走粒仔 發表於 2009-9-6 11:15 AM
Hello 走粒仔 & everyone
thank you 仲仲..既消息..聽到miss 榮休消息之後..心裡很 sad..悶左果禮拜..卒之走左去揾 A + B+C+D...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-5 07:18 PM
Hello 撻撻
4 件咁勁
機機,人地話:下午 石澳  都幾多人游水 播..嘩 !!好多靚女啦 而家 D 女仔個個 都比堅尼 三點式  ..身材好多都好正 , 睇波都睇到傻左 ..唔好去泳池啦~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-5 10:48 PM
Go go go
你試吓delete 左答案..睇吓估到冇?
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-6 10:25 PM
咁簡單, 點會估唔倒呀
淫淫, 咁夜先上嚟
小飛機 發表於 2009-9-6 10:42 PM
出咗日街, 攰到似隻 nine
唔緊要喇! 有冇包膠先
小飛機 發表於 2009-9-6 11:25 PM
姨姨包膠 ~~~ Don't tell me how
唔知聽日見倒 Miss 未呢
咁你瞇埋眼啦
小飛機 發表於 2009-9-6 11:43 PM
應承你, 還掂都要瞓噜
Good night 機機
Good night 撻撻
Good evening everyone
Miss 仲未蒲頭呀
未呀~主任..呢到你最權威..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-8 10:08 PM
咪玩啦, 呢條 thread 係 Miss 架
Good evening class and 主任
Fian. 發表於 2009-9-10 07:58 PM
miss you Miss