返回列表 回復 發帖
[localimg=20,20]
我而家練緊呢隻....可以減肥之餘,出去打交都仲得
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:40 PM
練武之道, 係強身健體喎, 點可以郁手郁腳架 ( 對我哋 )  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
玉樹臨風姣鬆啲肥得嚟好鬼靚仔, 佢唔介意嘅 (補吓鑊先)  
小飛機 發表於 2009-8-25 10:45 PM
精靈文章, 魅力 + 100
多謝機機740954
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:49 PM
痕你瘡咋
玩完 lu,老闆叫我十一月頭返維也納開sales meeting喎740949
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:46 PM
要諗定買咩手信比我哋喇
我點會待薄劍劍架
小飛機 發表於 2009-8-25 10:53 PM
得啦, 頭等收費吖嘛
但我重咗喎, 驚你飛唔起噃
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:57 PM
放心啦...........超重加錢嘅啫
朱古力啱唔啱740961
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:58 PM
太興奮啦...等我沖番個涼, 冷靜吓先
miss 返嚟, 你又閃
小飛機 發表於 2009-8-25 11:03 PM
我要香噴噴咁迎接 Miss 嘛
我都唔睬佢地lu
小飛機 發表於 2009-8-25 11:29 PM
都唔知佢哋係咪人類嚟
咁又係呀! 好少可好似今晚咁人齊
小劍聖 發表於 2009-8-25 11:49 PM
係呀, 不過我要瞓喇, 唔係聽日無精神開工呀
係呀, 不過我要瞓喇, 唔係聽日無精神開工呀 741010
主任 發表於 2009-8-25 11:54 PM
Good night Miss
Good night 劍劍, 機機, 走粒仔, 撻撻 & everyone
Good evening Miss & everyone
Good evening 仲仲741812
小劍聖 發表於 2009-8-26 09:32 PM
咩~鐘數呀...瞓咗啦
而家去買餸
goodbye class and 主任