返回列表 回復 發帖
Good evening everybody
gonkong 發表於 2009-8-25 09:49 PM
Hello 工工 ^^
今晚好齊人呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
miss,暑假放完哪!終於開課啦~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-25 08:53 PM
Hello 撻撻 ^^
等 Miss 開課, 等到頸都長埋呢
嘩! 我又飲 740885
小劍聖 發表於 2009-8-25 09:42 PM
邊日返呀, 梗預埋你啦
老闆未除衫, 可以傾多陣
小劍聖 發表於 2009-8-25 09:59 PM
唔好咁博命呀
下個禮拜呀740910
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:04 PM
禮拜幾呀, 我有 3 枝, 留番支比你吖....
嗰兩支, 我吼你唔喺道同 MIss 飲
係呀!等左3個禮拜呀 ...好齋呀! 頸都長埋..邊有你地咁幸福, 想幾時見都得..
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-25 10:07 PM
要爭取嘛...你都得架, 機會人人平等架
我自己住個到連埋水電煤都差唔多9千

仲要比錢屋企人呢.....我自己邊有得使

應承過你唔接替身架嘛.....仲接咩
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:02 PM
走粒仔^^
唔接啲婚宴 job 做吓, 幾好搵嘅喎
咁我呢 ?
小飛機 發表於 2009-8-25 10:11 PM
仲好講
Miss 買定支紅酒同你隊呀, 夠無我份啦
我睇過miss 個list ,主任'係排頭位
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-25 10:16 PM
你掉轉咗嚟睇喇, 我包尾架.....
不過成日打尖啫嘛
我聞到dd 酸味喎 不過我好少同 miss食飯飲酒
小飛機 發表於 2009-8-25 10:17 PM
哈哈...你飲紅酒 ( 酸 )
我飲 sake ( 甜 )
冇話你知TIM

我身兼數職.....正職我係做女裝出入口毛衣,公司0係荔枝角,廠0係大陸

但入不敷支,要搵外快既關係,有功夫底既關係,同本身拍戲既師傅講左有JOB就預埋我,一個JOB都有8千幾,跳樓跳海,武打都有我 ...
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:20 PM
毛衣同拍戲, 香港都無前境...
我係你會專注影相, 有咗口碑, job 就會繼續嚟
呢排我就係係咁影呢D,做到手都跛

09年上半年靜過西,下半年開始做到死

D 客08年年中開始BOOK晒我呢D時候.........所以........會愈來愈少時間見你地同MISS ...
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:24 PM
男人有錢, 洗驚無女人
唔好提喇....而家肥到離晒譜

如果棒就仍然Keep到咁fit啦
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:29 PM
再肥落去, 咪做得紅今補嘅替身
有茅咁誇張 肥得過姣鬆啲?
小飛機 發表於 2009-8-25 10:34 PM