返回列表 回復 發帖
is it "360" located at elements......
Masterking 發表於 2009-8-24 02:32 AM
Hello King King ^^
間嘢叫小樽呀, 仲好似幾好口碑, 有無聽過呀 ~~~
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
入元朗做咩唔打俾我呀 等我請你飲茶都好嘛,有無去大馬路,同元朗四街睇野呀
寇仲~ 發表於 2009-8-24 07:17 PM
Hello 仲仲 ^^
諗住閃陣就搵你帶路架, 點知越傾越晏, 又驚阻你瞓覺, 先無搵你咋, 咪咋型啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
係唔係呢排報紙有賣過廣告果間呀
gonkong 發表於 2009-8-24 10:49 PM
Hello 工工 ^^
我唔知佢有無賣廣告喎
大馬路同元朗四街有咩嘢睇呀? 過馬路要睇車喎
小飛機 發表於 2009-8-24 08:44 PM
之唔咪就係睇車

頭燈囉
hi 淫淫 終於見到你喇
小飛機 發表於 2009-8-25 12:08 AM
Hello 機機 ^^
仲以為無人添, 咁夜嘅, 聽朝唔洗游早水咩
LONG TIME NO COME HERE.......HI ALL
四眼走粒仔 發表於 2009-8-24 11:44 PM
走粒仔, 好耐無見喇, 蒲咗去邊呀
琴日游左喇, 可能呢排游得多, 膊頭有d 攰
小飛機 發表於 2009-8-25 12:16 AM
咁又係, 昅得女多, 隻眼都幾攰嘅, 唯有隔兩日先昅過啦
邊個對燈先 ....
小飛機 發表於 2009-8-25 12:18 AM
通街都係, 睇到你唔睇呀
乜冇同埋淫嫂入去咩
Fian. 發表於 2009-8-25 04:14 AM
估唔倒呢...我都話咗我好 free 嘅啦

Good evening Miss & everyone
前日係荃灣第一次入元朗探朋友,原來有西鐵真係幾方便
仲以為荃灣西 -> 屯門 -> 元朗
點知2個站就到元朗,10分鐘咋,真係好快...
唔怪得主任成日可以去元朗蒲啦... ...
Iamtall 發表於 2009-8-25 04:23 PM
Hello Tall Tall ^^
我喺官塘搭巴士入去都成粒鐘呀, 同埋我都好小入去架....
路都唔識多條, 見倒恆香落車再叫個 fd 接我嘅咋
我今日行街, 見到好多款 "大吟釀", 於是影左其中一枝, 唔知係唔係淫淫講果D?

小飛機 發表於 2009-8-25 07:08 PM
Hello 機機 ^^
我都係門漢....
係嗰晚飲咗支好好飲嘅, 先叫個 fd 介紹咋
Good evening 淫淫740884

啱啱收工呀!
小劍聖 發表於 2009-8-25 09:39 PM
Hello 劍劍 ^^
係呀, 呢排做到人都癲呀.....
hello...everybody
lain 發表於 2009-8-25 07:21 PM
Hello Lain ^^
好耐無上嚟喎~~~~
hi 機爺.
我都想,但未做得住,過一排先可以做劇烈運動
Iamtall 發表於 2009-8-25 07:46 PM
仲未開齋呀....
今日一開課就好忙
而家先得閒蒲頭咋
講起今朝就好能 "罄" 呀
尋晚以為自己冇飛線返屋企
尋晚已經典到五點鐘先瞓得著  ...
Fian. 發表於 2009-8-25 08:21 PM
" 教慾學院 " 唔歡迎佢呀