返回列表 回復 發帖
good evening miss...everyone~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-22 08:18 PM
Good evening 撻撻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
good evening 任 任~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-22 10:11 PM
啱啱收工, 過個水先....幫手睇睇檔吖

食完飯行左一陣
四眼走粒仔 發表於 2009-7-22 11:53 PM
吖唔該
hello 淫淫
小飛機 發表於 2009-7-23 12:08 AM
Hello 機機 ~~
咁夜蒲頭嘅 ^^
成街都係中旅社喎,影唔落
四眼走粒仔 發表於 2009-7-23 12:05 AM
我係老坑吖, 睇中女....啱數喎
夠鐘瞓覺
Good night everybody ^^
咁我明天出去再搵吓啦
四眼走粒仔 發表於 2009-7-23 12:35 AM
Good morning Miss & everybody ^^
通街都係啦, 唔洗用個 " 搵 " 字雅 ???
Fian always 迷 you too,... 主任....
she always mention about you ga,.....hehe......heee
Masterking 發表於 2009-7-23 09:07 AM
Good morning King King ^^
你係 present tense..... 我係 past tense 嚕 ~~~~~~
GOOD MORNING~~~~~~~~
tony_142 發表於 2009-7-23 09:14 AM
Good morning Tony ^^
通告
課室冷氣壞咗
停課一天
請各同學自修
Fian. 發表於 2009-7-23 11:32 AM
咁 ~~~有無約呀 ?????????????????
miss 係唔係上左大陸 dup骨呢?
小飛機 發表於 2009-7-23 09:22 PM
Hello 機機 ^^

Miss 回鄉証過咗期嚕............
Good evening Miss 主任 and all
寇仲~ 發表於 2009-7-23 07:05 PM
Good evening 仲仲
Good evening Miss & everyone [localimg=21,15]1[/localimg]
好攰牙
Fian. 發表於 2009-7-24 03:22 PM
去邊嚟呀 ^^
做乜串錯我個名
Fian. 發表於 2009-7-24 03:23 PM
呃 ~~~ 一時手快啫...........

KING KING ........唔好喇 ^^