返回列表 回復 發帖
有份呀
Fian. 發表於 2009-7-13 10:15 AM
Sh sh sh sh sh 陣間又比人話我打尖喇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
PK....而家潑緊油,我個廳已經5顏6色.....

呢兩個WEEK我有排搞....
四眼走粒仔 發表於 2009-7-13 09:07 PM
咁好色....個客囡嚟架
我哋約咗家政烹飪班啦
Fian. 發表於 2009-7-13 11:20 AM
刷定牙先
你賄賂我啦....
我一定幫主任既
四眼走粒仔 發表於 2009-7-13 10:34 PM
幫我霸定位打尖呀
熱到出油, 過個冷河先
淫淫
Keevin 發表於 2009-7-13 10:40 PM
乜咁風騷嘅 Kee Kee

好.....執完上半場D相.....開始影下半場影通頂.....

有冇人幫我買宵夜...

今日冇食過野....只係飲水
而家好煙霧迷漫
四眼走粒仔 發表於 2009-7-13 10:49 PM
你個 model 都唔吸引, 邊有人買宵夜吖
好....當我冇講過
四眼走粒仔 發表於 2009-7-13 11:19 PM
下次女 model 出聲...大把人爭住買
Good night everybody
Good night Miss
咁耐唔見你浦頭
失蹤已超過一週
MISS 早晚在守候
等你等到吽吽逗
日夜為你在擔憂
以淚洗面眉頭皺
終日愁眉飲悶酒
掛你掛到心傷透
已為機機而消 ...
Fian. 發表於 2009-7-15 09:01 PM
精品文章, 魅力 + 99
Good evening Miss & everybody
任任尋日去咗邊呀
好鬼掛住你呀
Fian. 發表於 2009-7-16 12:01 AM
Good afternoon Miss & everybody
呢排又忙到嘔呀, 收工....食完飯都好夜嚕, 仲邊道有街去 !!
good afternoon,...主任
Masterking 發表於 2009-7-16 12:12 PM
Hello King ^^
無端端, 點解要做手術嘅 ???
actually i had sciatica .....
maybe,... but not sure yet til after the MRI
Masterking 發表於 2009-7-16 12:26 PM
無事嘅.....
有無睇過中醫呀, 跌打都好神奇嘅喎, 不妨一試吖. 豈碼唔使做手術吖 !!
shit,... usa dont have good 跌打, also the problem was my "soft bone " leaking out,
and press it to the nerve.
Masterking 發表於 2009-7-16 12:38 PM
會唔會係生骨刺呀 ???
不過我都知係好痛嘅....