返回列表 回復 發帖
原帖由 Fian. 於 2009-4-18 03:58 AM 發表
Good night class and 主任
see you tomorrow
Good night Miss
Good evening Miss & everybody
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-21 12:23 PM 發表
主任,从大陆回来了吗? 讲普通话
Hello Mickey 妳都返咗嚟喇, 買咗啲咩呀 好唔好玩呢
原帖由 寇仲~ 於 2009-4-21 06:50 PM 發表

俊朗不凡姣鬆D635398祝你~生日快樂~~635399祝你~生日歡暢~~635400祝你~搵多D錢635401溝多D女635402日日都開開心心635403
x 2
原帖由 寇仲~ 於 2009-4-22 06:02 PM 發表

係肥人界裡面,我係
左手邊果個就係我啦
做乜擺我喺隔離吖  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good afternoon Miss & everybody
原帖由 Iamtall 於 2009-4-23 12:48 PM 發表

@@ 大約6呎9...
是真的咁好味? 我都想食
我朋友煮野食好叻,如果佢開餐廳我會同佢合資..haha..衣家仲係打工仔...佢又打份工唔開心..
你鐘唔鐘意食蛋糕呀 ...
Hello Tall Nice to meet you
乜唔係 5 呎 9 咩
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-23 09:45 AM 發表

左定右...我想见识下
Hello Mickey
無一定...平時擺左多...有需要時先置中
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-23 01:50 PM 發表
我就快闪人
我都係閃入嚟一陣架咋
妳又閃去邊呀
原帖由 小飛機 於 2009-4-23 09:16 AM 發表

淫淫, 你最近好ma?
機機 都係咁上吓, 無穿無爛 係工作比較忙, 無乜時間玩啫
你又點呀
原帖由 小飛機 於 2009-4-23 01:59 PM 發表

Hi 淫淫
機機 我又要開工喇, 唔同得你傾住喇
原帖由 小飛機 於 2009-4-23 06:10 PM 發表

Hello ali   Miss 今日蒲一蒲頭之後, 又唔見左人
仲洗乜問吖, 肯定比人釘住啦
原帖由 Iamtall 於 2009-4-23 02:00 PM 發表

hi 主任~~
唔係 ..1 呎 = 12 吋 (美式轉換)
就係6呎9 ~~
咁都得
原帖由 小飛機 於 2009-4-23 02:01 PM 發表

ok 果隻啦...但冇之前咁忙
市道真係差咗嘅 求其夠食夠洗夠玩夠夠夠.....就得啦, 唔好強求呀
Good night everybody
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件