返回列表 回復 發帖
Good evening Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good morning Miss and 主任
Masterking 發表於 2010-2-25 09:06 AM
ok la,....其實我一年都見唔到媽咪多個三個月,.....
所以我都好enjoy同佢嘅時間,.....
Masterking 發表於 2010-2-25 12:13 PM
今日好開心,可以同MISS講電話,.....
好耐冇聽佢把聲.........
Masterking 發表於 2010-2-25 12:15 PM
Hello King King
無見一排, 啲中文叻咗喎
檸茶....
榴槤蛋撻 發表於 2010-2-25 11:03 PM
檸茶
good.evening.everybody
小飛機 發表於 2010-2-25 11:26 PM
Hello 機機 去邊反嚟呀
Night night class and 主任
Fian. 發表於 2010-2-25 10:00 PM
Night night Miss
hello淫淫~~~淫鬆啲 下晝去左行街跟住食晚飯囖
小飛機 發表於 2010-2-25 11:43 PM
係咪禮拜一上班喇
預祝你開工大吉 一帆風順   財源 " 滾滾 "  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
而家化妝準備出去同會長食日本菜補祝生日
今晚一定要飲爆佢
Fian. 發表於 2010-2-27 04:48 PM
Good afternoon Miss & all bros
日本菜 ~~~ 妳至愛
Good afternoon Miss & all bros
佢都冇睇到我個 post
我諗諗吓今日係元宵佳節都係唔好搞佢喇
Miss 識做架嘛
不過今日我都唔悶吖
今日好多劇睇
陣間睇十一點學警出更  ...
Fian. 發表於 2010-2-28 09:55 PM
Send 咗個 SMS ( 9 字頭 ) 比妳嫁....收唔到咩
撻撻~~~真係有好多人pk呀...仲有d流晒血...或者老抽...好彩我都順利完成...仲破左自己舊成績..(雖然唔係咩好成績!!!)
小飛機 發表於 2010-2-28 11:41 PM
Hello 機機
係咪喺指定時間內完成, 會有張證書架
真係收唔到喎
Fian. 發表於 2010-3-1 04:41 PM
咁 6 字頭嗰部有無呀, 因為我係搵返舊短訊按回覆嫁
無靚女同事俾你醒醒神咩 我公司今日加左個公司醫生,黎左二個靚女護士 二個都索到拍拍聲架 個醫生真係識食呀 我今日都同左佢地溝通左一陣 二個都好nice  ...
寇仲~ 發表於 2010-3-1 08:37 PM
兩個護士 咁要同醫生講 : 打夠兩支針快好啲
good.evening. 玉樹臨風姣鬆啲 我番嚟啦...今日睇文件睇到眼瞓
小飛機 發表於 2010-3-1 07:23 PM
HELLO 俊朗不凡姣鬆啲
第一日返工係咁嘅喇 努力呀, 我哋支持你嫁
Thanks.Miss 我下年會挑那個半程馬拉松
小飛機 發表於 2010-3-1 07:25 PM
我公司有人跑全馬, 跑咗 4 個幾鐘完成
但係今日見佢好似唔識行路咁
Good evening Miss & all bros