返回列表 回復 發帖
我都想知道邊個, 等淫淫公報.
小飛機 發表於 2009-11-23 08:12 PM
比啲時間我吖...負面嘢, 真係好難寫呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
有冇人呀...我返嚟喇!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-23 11:59 PM
飄飄 放工啦
Good afternoon Miss & all
good afternoon淫淫  今日好嗎?
小飛機 發表於 2009-11-24 03:53 PM
今日開咗成朝會....啲功夫擺哂喺道, 陣間都會幾忙
機機~~~ 唔係今日深入敵軍陣營咩....咁快返嚟嘅
我方千億精兵已經攻陷敵方了, 我方取得壓倒性勝利
小飛機 發表於 2009-11-24 04:08 PM
野我暇想, 願聞其詳 但別張揚 pm 照常
HI 主任 安安,長命功夫長命做啦
寇仲~ 發表於 2009-11-24 04:16 PM
Hello 仲仲 ~~~出咗報告喇, 唔好亂踩啲屎呀
實不相瞞, 飄飄辜負咗各位對小妹嘅厚愛, 已經冇返喇!
就係因為太辛苦, 頂唔順, 時間亦太長, 亦唔想被迫要拜神
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 04:05 PM
只係返咗幾日貨仔, 就放棄.....點得嫁
煮淫睇住啲相相止吓先
http://www.avbuzz.com/event/album726
gonkong 發表於 2009-11-24 05:10 PM
嘩~~~ 挑起我條引就真...點會止倒呀
我地默默守候miss 回來
小飛機 發表於 2009-11-24 09:28 PM
我前前後後都打過幾次電話比 Miss
都係嗰句....你唔好彩喇
狐狸精聽到人哋離咗婚咁開心, 搶人老公睇吓幾時有報應吖, 仲扮可憐!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 09:41 PM
電視精
中越戰場~~~ 軍旗一揚~~~ 脫掉衣裳824035~~~ 奮戰三場824034~~~ 耗盡儲糧824033~~~ 險勝收場824032~~~ 回家沖涼
小飛機 發表於 2009-11-24 09:43 PM
果然夠強
淫淫, 到我要趕 report喇
小飛機 發表於 2009-11-24 09:51 PM
吓~~~仲以為你打好咗添, 我擔住張櫈喺道等咗好耐喇
淫淫, 你冇打佢6xxx xxxx 824047?
小飛機 發表於 2009-11-24 09:54 PM
都係唔通呀
Thx 撻撻, 不過我都發現咗喇, 個post edit咗n次!
可惜依然係冇乜人留言
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 09:39 PM
因為呢個 forum 多數都唔係香港人