返回列表 回復 發帖
Good morning miss & everyone
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
早晨呀機機~~
我又成晚瞓唔到喇, 一陣仲要返新工tim o架!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 10:32 AM
恭喜~~恭喜
PM 個地址...我攞部電話過妳吖
我琴晚諗起一樣嘢呀~~
淫淫...部手機仲有冇usb線響樹呀?
死啦, 我唔知自己張mini sd啱唔啱用落sony機度tim o架, 點算?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 11:28 AM
吓~~咁要 過先知喎
淫淫收pm吖, 我要閃喇
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 11:43 AM
今晚嚟插妳...呃~~講錯, 係挖先啱
今晚見...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-20 11:57 AM
撻撻 ~~間金屋搞成點呀, 藏咗嬌未呀
撻撻好,大家好!
夢遺大師 發表於 2009-11-20 12:20 PM
Hello 夢夢
你好似仲爭 Miss 64 句喎
嘩!主任,你咁都記得,果然未有老人痴呆喎!

不過唔好咁大聲,我搏Miss唔記得嘛!嘻嘻…
夢遺大師 發表於 2009-11-20 03:30 PM
咪就係老人痴呆, 先淨係記得以前啲嘢囉
你爭得越耐越記得添呀
morning 淫淫 星期六~~~ 有節目
小飛機 發表於 2009-11-20 11:19 AM
機機, 係今晚呀
不如上去幫襯埋食嘢, 賀一賀佢喇
小飛機 發表於 2009-11-20 11:23 AM
喺附近搵間嘢幫襯得嘛
機機~miss~淫淫~撻撻~夢夢
我返嚟喇, 落場時間返嚟hea一陣同大家吹吓水, 估唔到有咁多人響度喎, 仲以為會好靜tim
琴晚到而家我都未瞓過呀, 想恰一陣, 有冇人可以幫忙叫醒我呀, 我冇鬧鐘, 今晚仲要捱七個鐘
淫淫...你 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:10 PM
我喺公司呀, 點摷呀
hi 主任,係公司?
我都係咁,以前野記得仲清楚
寇仲~ 發表於 2009-11-20 04:14 PM
仲仲 返嚟喇...唔蒲陣先
機機~miss~淫淫~撻撻~夢夢
我返嚟喇, 落場時間返嚟hea一陣同大家吹吓水, 估唔到有咁多人響度喎, 仲以為會好靜tim
琴晚到而家我都未瞓過呀, 想恰一陣, 有冇人可以幫忙叫醒我呀, 我冇鬧鐘, 今晚仲要捱七個鐘
淫淫...你 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:10 PM
乜都無...點嗌妳呀 除非
暫時尚算ok, 第一日返咗幾個鐘之嘛, 辛苦得去邊吖, 但之後就難講lu, 啲碗碟好鬼重呀, 好厚又大隻, 仲鬼咁辣手tim呀!
頭先臨落場, 食埋頭一餐飯先走, 我仲著住full set制服返嚟, 當然外面梗係加返自己件外套啦!
如果 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:21 PM
著住制服..我哋就唔得閒影相嚕
我點知喎...你話要摷過先知吖嘛! 咁我聽日幾時可以見到你呀...飄飄好心急呀!
不過我諗都係約響出面好啲
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:23 PM
咁妳聽日幾點落場吖, 我就妳叻
除非咩呀? msn咪得囉, 我開著個喇叭, 咁有msg入佢會響o架嘛!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:24 PM
幫妳唔倒, 我公司唔準用 MSN