返回列表 回復 發帖
morning 淫淫 今日好番未呀....
小飛機 發表於 2009-11-18 11:24 AM
Morning 機機
個喉嚨仲係好痛, 把聲就好磁性, 媾死女嗰隻  
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
咁正, 我就死喇, 天氣凍, 成朝打噴嚏
小飛機 發表於 2009-11-18 11:30 AM
係咪鼻敏感咋, 而家出咗啲敏感藥, 好似好掂嘅喎
各位有心喇, 琴晚我連宮心計都睇唔哂, 所以其他嘅都要今日再慢慢追返哂佢!
不過禍不單行, 本身我部已經壞嘅手機(勉強仲用到的, 但無論訊息還是電話簿同資料庫內嘅data就完全睇唔返, 好唔方便)今朝終告certify, 開機 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 11:38 AM
咁大煲....我有部舊電話擺喺道 ( 都唔用嘅 ) 唔介意嘅...比妳用吖
就係鼻敏感, 打噴嚏打到鼻哥都甩...你係唔係講鼻敏清, 我未試過..
小飛機 發表於 2009-11-18 11:44 AM
個名唔係好肯定, 不過記得係幸福出品, 我都有個朋友係食佢, 話好掂
算喇, 我都係去攤屍, 入親嚟都係自言自語冇人接嘅, 好冇趣!
你哋傾得開心啲啦, 唔阻大家!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 11:47 AM
點解講嘢咁灰呀....
唔開心就更加唔好鬱住喺心呀, 鬱住鬱住好易病架
今朝我唔係安樂醒, 係心緒不寧咁醒, 瞓瞓吓形住記起唔見部電話呢(因為慣咗一向都會擺身邊, 一瞓醒要睇時間, 雖然佢好日都唔響吓, 冇人搵我, 處於長期好似俾人cut咗台都唔知咁)結果未瞓醒就仆落床搵電話, 就發現佢cer ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 11:46 AM
電話應該 save 喺 sim 卡吖嘛...sms 就應該無喇...以後唔好再 save 喺電話喇
咁有效?! 係萬0 或者屈人寺都有? 我去買嚟試下先
小飛機 發表於 2009-11-18 11:52 AM
係喎, 好似話食一粒, 成日都見效喎
咪係, 飄飄...積極d

不過佢可能閃開左
小飛機 發表於 2009-11-18 11:59 AM
等佢飄吓先...相信佢仲會入嚟同我哋 " 吹 "
我只需半日有效就得, 係朝早問題, 下晝冇事
小飛機 發表於 2009-11-18 12:09 PM
買嚟試吓囉, 又唔係貴, 好過朝朝都唔舒服吖
  主任今日好未呀
寇仲~ 發表於 2009-11-18 05:28 PM
又禾味~~~快啲報料
多謝你先~
我同過棋棋講呢單嘢, 佢都話幫我呀, 你哋真係好人屎, 人間有情呀!
你嗰部個叉機仲響樹嗎? 可以講嚟聽吓係咩機嚟o架?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 05:54 PM
SONY 呀...咩型號 ?? 好似係 w800i 有义機架, 仲有埋個 spearker 添呀
咁有無QQ呀
寇仲~ 發表於 2009-11-18 06:10 PM
仲玩 QQ
冇得救o架喇...響佢未certify(但都已經壞嘅時候)問過哂...even整返都唔擔保睇得返data...更何況佢粗略報嗰個價真係俾著任何人都唔會整

但我一向習慣都係save響機, sim卡好少位o架咋, 邊save到三百幾個, 仲有喎, if ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:09 PM
算啦...要嚟嘅始終會嚟...要去嘅強留都無用
嘩...配套咁好呀...正喎!
咁我可以暫時慳返一舊錢先嘛...又冇嘢撈零收入
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:16 PM
係咪要吖, 係就攞比妳

Keevin 發表於 2009-11-18 06:17 PM
洗乜   你嗰部可能係新機嚟添呀