返回列表 回復 發帖
姣鬆啲今日辛苦喇, 休息未呀?
小飛機 發表於 2009-11-26 08:26 PM
依家上床等你
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
遍佈全港每一區  係呢! 而家香港有18 區定19區架?
小飛機 發表於 2009-11-26 08:28 PM
19呀 我並差唔多去暈架啦
Good afternoon Miss and all
good afternoon 淫淫 未有節目. maybe 同朋友食飯
小飛機 發表於 2009-11-27 03:54 PM
俊朗不凡姣鬆 唔係有節目咩
Good afternoon All
去哂邊
主任 發表於 2009-11-27 02:03 PM
Hi 主任 我返黎啦
hello 玉樹臨風姣鬆啲 今日咁早吖
小飛機 發表於 2009-11-27 03:59 PM
無節目呀嘛 頂,唔記得買煙
搞掂喇 好快手之MA
小飛機 發表於 2009-11-27 04:00 PM
爽爽,Just for you
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
吔香... 口膠囖
小飛機 發表於 2009-11-27 04:03 PM
對我地煙鏟黎講,無煙食仲慘過做鬼無香食
今日早咗喎
主任 發表於 2009-11-27 04:09 PM
少少啦 仲去唔去飲檸茶呀
去邊度搵件索妹, 搞到我d 性趣又返嚟
小飛機 發表於 2009-11-27 04:09 PM
依個好似係變形金剛2個女主角呀嘛
我很認同, 魅力 + 10
主任 發表於 2009-11-27 04:11 PM
整飛先啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I'm back
你哋係咪有節目呀, 帶埋我去吖, 我日日都冇節目
各位投咗票未呀?
http://event.tvb.com/42nd/voting/
候選片段
http://programme.tvb.com/variety/anniversaryaward2009/vide ... ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-27 04:16 PM
我投柴狗哥一票
我啱啱飲完奶茶, 你地幾時去飲檸茶?
小飛機 發表於 2009-11-27 04:19 PM
我未知,見頸喝咪去囉
xx 復仇記
主任 發表於 2009-11-27 04:17 PM
有目標未
咁視后你哋會揀邊個呀? 四奶奶定係麗妃姚金鈴呀?
都唔知點解會冇鄭嘉穎, 烈火雄心 3同埋宮心計都做得好好吖, 又係親生仔......反而bosco就有...嘉穎做得好過bosco好多喎! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-27 04:27 PM
唔係內定係四奶奶咩