返回列表 回復 發帖

越南妹依期佢紅呀,叫Ella
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂

好攪野呀隻貓
好浪漫呀姣鬆啲 進展唔錯, 姣羨慕呢!!!
小飛機 發表於 2009-11-23 07:45 PM
野~~咪笑人啦
\\

嘩! 開頭睇佢普普通通, 估唔到原來咁厲害822846
小飛機 發表於 2009-11-23 07:55 PM
係咪想快起機,飛呀飛呢 係呢你食左飯未呀
飯可以唔食, 檸檬茶唔可以唔飲
小飛機 發表於 2009-11-23 08:01 PM
有負面消息喎,為左唔好踩屎,收左風先
食左了, 今晚要養精蓄銳, 準備明天作戰
小飛機 發表於 2009-11-23 08:09 PM
預祝姣鬆旗開得勝,再次打敗敵人頂呱呱
我都去訓啦 goodnite姣鬆 and  all
Good afternoon Miss and all
今日開咗成朝會....啲功夫擺哂喺道, 陣間都會幾忙
主任 發表於 2009-11-24 04:02 PM
HI 主任 安安,長命功夫長命做啦
實不相瞞, 飄飄辜負咗各位對小妹嘅厚愛, 已經冇返喇!
就係因為太辛苦, 頂唔順, 時間亦太長, 亦唔想被迫要拜神
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 04:05 PM
咁搵過啦,不過咁,有邊份工係唔辛苦架,唔辛苦邊得世間財呀女,加油啦
我方千億精兵已經攻陷敵方了, 我方取得壓倒性勝利
小飛機 發表於 2009-11-24 04:08 PM
弓起哂姣鬆 願聞其詳,洗耳恭聽
仲仲~~
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 04:16 PM
飄飄~~
Hello 仲仲 ~~~出咗報告喇, 唔好亂踩啲屎呀
主任 發表於 2009-11-24 04:25 PM
收到啦,辛苦哂主任 踩野,同我初次踩場差唔多 真係睇彩數
我都唔知講乜好喇
對唔住呀咁多位...我真係好慚愧...無地自容
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 04:34 PM
下次努力囉 當妳老友先話妳咋,知無
煮淫睇住啲相相止吓先
http://www.avbuzz.com/event/album726
gonkong 發表於 2009-11-24 05:10 PM
午安工工 好野黎波
魅力+10