返回列表 回復 發帖
未食仲仲炒飯
Keevin 發表於 2009-11-21 10:43 PM
其實我星州米仲正
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
有嘅...等我修復心情先啦...無心機寫住呀
主任 發表於 2009-11-21 10:42 PM
咁係咪叫 一啖沙糖一啖屎呀 下次記得開名啦
W H E N
Keevin 發表於 2009-11-21 10:46 PM
kee 哥要緊係everytime 啦
睇賽車..你呢?休息呀~夜晚都見你...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-21 10:48 PM
係呵,天日放假 今日賽車女郎得唔得呀
应該係 anytime
Keevin 發表於 2009-11-21 10:51 PM
唔該哂kee哥
已前你好似番夜
Keevin 發表於 2009-11-21 10:52 PM
而家都係,天日放假今晚咪夜囉,做咩唔整返個頭像呀 形仔
正呀~~ 好少布..但天氣凍.. 睇到好難頂....
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-21 10:53 PM
早知我都睇啦,好彩天日仲有
星期六晚都有假放
Keevin 發表於 2009-11-21 11:06 PM
不嬲放星期日
選擇錯誤
主任 發表於 2009-11-21 11:15 PM
發球雙錯誤
今晚又唔見姣鬆,希望佢好運啦
姣鬆啲又係今日出動咩
主任 發表於 2009-11-21 11:30 PM
唔知呀,我估咋,
套魔盜王人又話好睇,都唔知講嘜春,悶到
disney 出品..好睇得去邊!!
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-21 11:40 PM
美女與野獸又ok喎,撻撻有無睇過果套,架妹大戰機械獸呀
你又唔出
Keevin 發表於 2009-11-21 11:41 PM
我諗住等包交先呀嘛
眼訓啦,我訓先啦 大家慢慢吹啦,各位晚安
掘魔鈴 大家早晨~開檔
To 淫淫 & 撻撻:
飄飄真係要響度再次多謝您哋呀(一來開心在好耐未試過有人咁關心同錫自己, 對我咁好, 仲要係男人喎, 簡直受寵若驚)...兩位仁兄義不容辭仗義相助俾咗鬧鐘同手機過我...撻撻仲等咗我咁耐tim...真係有啲 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-22 01:32 AM
淫淫同撻撻邊個靚仔呀