返回列表 回復 發帖
我都整咗個簽名檔呀, 大家有冇睇到呢
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:26 PM
妳應該去tvb返工
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
咁妳聽日幾點落場吖, 我就妳叻
主任 發表於 2009-11-20 04:28 PM
魅力+1 20句
梗係夠啦...啲名人or artists偷情幽會短聚都未必有三個鐘咁多呀! 但我未必咁準時三點走得甩, 今日都三點四到先走, coz 佢哋2點9 or 10到(3點前)開飯食第一餐, 聽日星期六應該會仲忙啲...所以呢...你明啦! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:37 PM
咁真係講到好明啦
睇咗喇 ...咪笑人啦
主任 發表於 2009-11-20 04:36 PM
唔係笑,係讚
咁公園呀...草叢呀...呢啲又無乜新意
不過著住制服又未試過就真嘅
主任 發表於 2009-11-20 04:58 PM
我試過啦
佢個震旦早兩日借咗比我喎
主任 發表於 2009-11-20 04:59 PM
我仲有個大號既
微針變大棍   
主任 發表於 2009-11-20 05:11 PM
係啦,知道啦大棍
Good evening Miss and all
Good evening Miss & aaaaaaaaaaall
主任 發表於 2009-11-21 08:50 PM
Hello 主任 咁早返黎既 係咪作緊新詩呀
我又要返工lu, 夜啲返嚟見到再傾, 今晚星期六應該會多啲人啩, 你哋聽日應該都唔駛返工, 唔駛早瞓
今日心情指數激增...又了結兩件心事...放下心頭大石...同大家分享我喜悅心情! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-21 05:41 PM
Hi 飄飄 妳心口有兩舊大石放低左咩

依首歌真係幾攪鬼
Hello 仲仲
一腳屎咁返嚟, 作鬼作馬咩
主任 發表於 2009-11-21 10:02 PM
唔係上次個餐咩 有無pm收呀
身同感受~~感同身受
主任 發表於 2009-11-21 10:08 PM
有無咁邪呀
Is it happened to you before
Keevin 發表於 2009-11-21 10:09 PM
hi kee哥 食飯未呀
泥泥...miss..飛機師..飄飄..大師..淫淫..仲仲..棋魂..太極..柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-21 10:28 PM
hi 撻撻 今晚無節目咩