返回列表 回復 發帖
唔想煩喇, 啱啱先搞掂一單, 又舐屎上身
主任 發表於 2009-11-18 07:22 PM
既然係咁就上去飲檸茶見啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
咁我走...你話冇就冇囉...著制服...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 07:20 PM
同妳講笑姐,我諗住add 得我地msn 就無所謂啦
我很贊同, 魅力 + 1
主任 發表於 2009-11-18 07:29 PM
今晚有無煮飯仔呀,唔c服食粥好波

落街, 食飯
主任 發表於 2009-11-18 07:39 PM
咁我都閃啦
Good afternoon Miss and everybody
今日好靜
Good afternoon Miss and everybody
咪就係老人痴呆, 先淨係記得以前啲嘢囉
你爭得越耐越記得添呀
主任 發表於 2009-11-20 04:04 PM
hi 主任,係公司?
我都係咁,以前野記得仲清楚
機機~miss~淫淫~撻撻~夢夢
我返嚟喇, 落場時間返嚟hea一陣同大家吹吓水, 估唔到有咁多人響度喎, 仲以為會好靜tim
琴晚到而家我都未瞓過呀, 想恰一陣, 有冇人可以幫忙叫醒我呀, 我冇鬧鐘, 今晚仲要捱七個鐘
淫淫...你 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:10 PM
hi 飄飄,新工作返成點呀
咁都好吖, 等你做落左打折頭俾我地
小飛機 發表於 2009-11-20 11:32 AM
俊朗不凡姣鬆我地係咪約埋食飯先
仲仲午安呀~~
所以呢...好似我呢啲人咁最鍾意想當年...
不過舊屎沖咗去lu
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:18 PM
午安呀飄飄,沖左果舊係咪蘇州屎黎架
仲仲 返嚟喇...唔蒲陣先
主任 發表於 2009-11-20 04:20 PM
今日頭暈暈,好似感親 唔知係咪返工果時中招 公司有同事病,病就咪返工啦
暫時尚算ok, 第一日返咗幾個鐘之嘛, 辛苦得去邊吖, 但之後就難講lu, 啲碗碟好鬼重呀, 好厚又大隻, 仲鬼咁辣手tim呀!
頭先臨落場, 食埋頭一餐飯先走, 我仲著住full set制服返嚟, 當然外面梗係加返自己件外套啦!
如果 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-20 04:21 PM
制服我同姣鬆都鐘意架波
著住制服..我哋就唔得閒影相嚕
主任 發表於 2009-11-20 04:26 PM
我很贊同~魅力+1