返回列表 回復 發帖
吹呀吹~~讓這風吹~~抹乾眼眸裡~~亮晶的眼淚
機機...miss...淫淫...仲仲...
都好呀~
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 05:51 PM
hi 飄飄,歡迎妳多黎吹水
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
冇棵咁嘅樹喎...呢個出場位post...本來係琴晚同今朝都想用的
你哋知唔知棋棋去咗邊樹呀? coz 佢msn off咗呀
係呢, 你哋歡迎我add埋你哋嗎?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:02 PM
好呀 收pm啦
oh, sorry 喇~~飄飄, 我冇用msn... 棋棋off 左line可能唔得閒啊
小飛機 發表於 2009-11-18 06:07 PM
咁有無QQ呀
姣鬆啲, 用鹽水真唔真有效? 我已經夠味, 唔使落鹽喎
小飛機 發表於 2009-11-18 06:09 PM
我睇電視醫生講架咋,最好用生理鹽水咁話呀
仲玩 QQ
主任 發表於 2009-11-18 06:13 PM
QQ多人玩呀嘛
算啦...要嚟嘅始終會嚟...要去嘅強留都無用
主任 發表於 2009-11-18 06:16 PM
有緣機有緣機

Keevin 發表於 2009-11-18 06:17 PM
hi Kee 哥,淨出公仔扣分架
又係捉錯字嘅時候...
仲仲...係玄機呀...此玄不同彼緣!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 06:24 PM
係囉,我咪講緊緣份個緣囉 主任會明既
你令我諗起我另一個網名
淫姦誘情
主任 發表於 2009-11-18 06:29 PM
仲有個風流才子呢
呢個禮拜點呀, 蓉蓉休息呀
主任 發表於 2009-11-18 06:39 PM
我今個星期佳人有約呀 你係咪約左佢去街街呀
仲諗緊...我驚沉, 唔想搞咁多嘢
主任 發表於 2009-11-18 06:54 PM
私片姐,點會沉姐
顧住msn, 都未搵到同諗到著咩...點算...我仲要八點前返嚟睇電視tim o架
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 07:07 PM
著制服好呀,唔使諗
放 m 假, no 私片
主任 發表於 2009-11-18 07:06 PM
咁去拍下拖都幾好波
拍拖咪會沉囉
主任 發表於 2009-11-18 07:13 PM
又打人 散拖沉咩姐 拖完就散架啦
仲仲...你出賣我......

你哋個個一分幾用咁叻嘅...我淨係用你哋兩個msn都分身不暇咁滯喇...
又想留返啲嘢響呢樹大棚吹喎...要諗o架嘛...仲未著衫tim...哎呀...

好煩呀個電話...好困擾 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 07:15 PM
無呀,妳對號入座做咩姐