返回列表 回復 發帖
應該係噚晚冷親呀....
你又估倒我哋 sms
主任 發表於 2009-11-17 06:31 PM
睇你鬼鬼馬馬咁就知啦 係你唔知我知道之嘛
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
唔該哂
主任 發表於 2009-11-17 06:34 PM
我亂24姐
天日仲凍呀,你唔舒服真係要小心身體啦
即係見咗面啦....
一次生, 兩次熟, 三次    
主任 發表於 2009-11-17 06:43 PM
主任好似仲差我同姣鬆 野喎
我都想见
Keevin 發表於 2009-11-17 06:45 PM
頭先唔係約左咩
放咗喺高官分享區道呀  
主任 發表於 2009-11-17 06:50 PM
我仲諗緊出唔出,你仲快過我
出啦, 橫掂我都講明係同你去嘅
我放咗喺 73 頁  
主任 發表於 2009-11-17 06:57 PM
睇ed ,依家無分加真係無引,
我俾你除哂衫放左上呀
網名啫...洗乜
主任 發表於 2009-11-17 07:06 PM
洗唔洗我幫你開xx個名呢
其實個個都估倒嘅啦... 費事咁揚啫  
主任 發表於 2009-11-17 07:10 PM
咁又係,不過我尊重你,打返xx
yung yung
Keevin 發表於 2009-11-17 07:10 PM
Kee 哥有上去架波
主任寫得好出色
Keevin 發表於 2009-11-17 07:25 PM
咁我呢
Good afternoon Miss 主任 姣鬆 and all
買嚟試吓囉, 又唔係貴, 好過朝朝都唔舒服吖
主任 發表於 2009-11-18 12:13 PM
  主任今日好未呀
淫淫, 啱先出街都唔記符左搵, 明天再索過料
小飛機 發表於 2009-11-18 05:00 PM
俊朗不凡姣鬆,見到咩料索哂鼻呀
又禾味~~~快啲報料
主任 發表於 2009-11-18 05:46 PM
今日無料喎 屋企個電話壞左,我去買先咁晏咋波