返回列表 回復 發帖
我都希望姣鬆啲中多d 我聽日都試買番張先
小飛機 發表於 2009-11-16 08:12 PM
好呀,最好一齊收錢啦 好啦,依家去發個六合彩美夢先
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon Miss 主任 姣鬆 and all
哈!睇下為邊個啦!
夢遺大師 發表於 2009-11-17 12:05 PM
大~~~師~~~
仲以為你去咗忙tim, 唔見咗人, 咁你add咗未呀? 我等緊你o架!
陣間我去洗白白, 晏啲要出去
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 12:02 PM
係咪約左尹天仇呀
仲仲..你都鍾意車..因為豐田收購左掃把佬..用左掃把佬水平對向引擎..掃把佬就share 左toyota 既hybrid..
我都唸住30萬樓下就買..送豆腐冇理由咁貴... ...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-17 11:50 AM
呵呵,買左記得車我走轉呀,唔知車尾仲有無位放豆付呢
都唔知氹女仔定男仔, 女人定男人
Keevin 發表於 2009-11-17 11:36 AM
原來飄飄約左Kee哥哥
1200頁
thanks 飄飄, 我真要閃了, 你自便, 唔好客氣
小飛機 發表於 2009-11-17 11:15 AM
玩得開心姣鬆
Good afternoon Miss & everybody
主任 發表於 2009-11-17 05:47 PM
hi 主任 仲係公司呀?
晏咗喇 ( 我同你 ) 今日多咗個雌性生物入嚟吹水呀
主任 發表於 2009-11-17 06:07 PM
飄飄呀嘛,見到啦
Hello 仲仲
我病病呀, 個喉嚨痛到講唔倒嘢
啱啱睇完醫生返嚟, 比咗兩日假紙我添呀
主任 發表於 2009-11-17 06:05 PM
咁唔小心呀,係咪早二日濕得水多冷親呀 講唔到野打字或者打sms 都溝通到架我地

Keevin 發表於 2009-11-17 06:19 PM
咁早返黎啦 Kee哥哥
It's good to type something wrong, it gives me the chance to talk to her.
Now, she is my english teacher
Keevin 發表於 2009-11-17 06:21 PM
呵呵,多左個miss
咁講, 即係喺 MSN talk 咗好多啦
主任 發表於 2009-11-17 06:27 PM
我很贊同X2啦
Report

3.5/5
3.5/5
5/5  
5/5  
Keevin 發表於 2009-11-17 06:29 PM
thank you Kee 哥哥