返回列表 回復 發帖
今日個網死下死下咁既
最近係香港討X區鬼故區追緊個鬼故,講鑽石山既,真係好Q怒恐佈,夠去睇下
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
唔講呢樣, 上次杯奶茶正唔正?
小飛機 發表於 2009-11-10 06:13 PM
上次我返執呀鬼火妹妹Vi~Vi之嘛 你話正唔正啦
佢都係令你回味無窮喎... 我 plan緊呢個星期去高官
小飛機 發表於 2009-11-10 06:22 PM
約左主任星期六波 你點呀,一齊呢
我對鬼故冇咩性趣, 我鍾意風風果d
小飛機 發表於 2009-11-10 06:17 PM
佢就撈到野啦,起雙飛,重要no pay
我單拖先啦, 話時話第一次, 都幾緊張
小飛機 發表於 2009-11-10 06:36 PM
你咩風浪未見過呀 係驚無好野咋呀
話晒我唔識地頭, 俾我有少少青頭feel, 回味下吖ma
小飛機 發表於 2009-11-10 06:50 PM
咁記得同媽咪講第一次,可能有利是收 ,我上過去一次,個媽咪都幾nice 架,仲有波餅送
姣鬆啲食飯未? 我去食喇
小飛機 發表於 2009-11-10 06:56 PM
我食緊甜品啦 你慢慢食啦
really??? 我驚我講完之後, 媽咪佢自己粉墨登場喎
小飛機 發表於 2009-11-10 08:09 PM
第二個就唔知,俊朗不凡姣鬆你咁靚仔,機會好大
食咩甜品咁好味? 同埋甜品應該係同靚女去食先滋味個喎
小飛機 發表於 2009-11-10 08:11 PM
食甜筒之嘛
係去咗為將來做一啲嘢
Fian. 發表於 2009-11-10 08:22 PM
Miss 返左屋企啦
我又夠鐘上床啦 goodnite all
恭喜Miss 收山上岸 可以開開心心嘆世界
而家約咗媽咪出銀行同埋飲茶
又預支出年一年嘅家用俾佢
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2009-11-11 01:18 PM
Miss 妳媽咪一定錫哂妳啦
miss 咁嘆, 會唔會搞番個私人 club house, 自己做主席, 只招呼會員, 得閒可以唱唱歌, 吹下... 水, 耍下... 雀
小飛機 發表於 2009-11-11 02:22 PM
姣鬆幾時上Miss 個club house 同我地一齊玩呀
hello 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-11-11 05:57 PM
俊朗不凡姣鬆今日去邊蒲黎呀