返回列表 回復 發帖
仲仲今日放假去邊玩呀
gonkong 發表於 2009-11-8 10:56 AM
呵呵~工工笑得咁淫 有咩好介紹
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
有啲啲啦...今日放假 ?? 去邊呀  
主任 發表於 2009-11-8 11:33 AM
岩岩想出去行下,咁去唔去飲奶茶呀
帶狗仔沖涼
主任 發表於 2009-11-8 11:46 AM
好耐無見你放狗啦
帶狗仔沖涼
主任 發表於 2009-11-8 11:46 AM
依家出街啦,去飲野call我啦
幾點飲呀 晏啲比電話你吖...我想試吓高官呀
主任 發表於 2009-11-8 11:53 AM
咁二點你得唔得,早都得架
今晚開六合彩呀,買左未呀
Good evening miss 主任 姣鬆 and all
玉樹臨風姣鬆啲
Keevin 發表於 2009-11-9 11:27 AM
Kee 哥 我先係玉樹臨風呵
我係俊朗不凡啊
小飛機 發表於 2009-11-9 12:06 PM
俊朗不凡姣鬆
大家有冇掛住我呀
Fian. 發表於 2009-11-10 02:13 AM
Miss 妳返黎就好囉 咁多日唔見人,真係俾妳嚇死
Good afternoon 機機, 撻撻
主任 發表於 2009-11-10 12:06 PM
afternoon 主任,睇到車禍單新聞真係慘
係食左d 好嘢呀
小飛機 發表於 2009-11-10 12:17 PM
afternoon 姣鬆
掘呃通窿柯
gonkong 發表於 2009-11-10 01:07 PM
afternoon 工工
如果証實係個司機超速, 佢就大檸樂喇
小飛機 發表於 2009-11-10 05:20 PM
架車咁返法,話無超都無人信啦 ,受緊杷架啦,受幾多碌都無用,都賠唔返個女俾人
仲有個女仔斷左隻手
都唔明個巴士佬揸咁快仲咩!!! 又唔會有勤工獎, 又唔會走多轉賺多d
小飛機 發表於 2009-11-10 05:49 PM
我諗佢趕收工啦,唉 有人傻架,一上車就當自己上左架戰機架
我見唔少啦