返回列表 回復 發帖
miss 又玩失蹤
小飛機 發表於 2009-11-4 06:28 PM
頭先見ad 都無左既 使唔使出尋人通告呢
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon Miss 主任 姣鬆 and all
姣鬆啲你咪有 "玉樹臨風" 囉, 留番個朵俾我好喎
小飛機 發表於 2009-11-4 08:12 PM
一世人兩兄弟,你用(隊)我用(隊)都無所謂啦
Good evening Miss & everyone ^^
我都聯絡唔倒 Miss 呀 ~~ 佢根本就無開機....
主任 發表於 2009-11-4 08:25 PM
咁點算好呀主任,使唔使上佢度睇睇呢
我諗唔洗掛, 又唔係第一次~~~
倚...用 firefox 出倒公仔喎
主任 發表於 2009-11-4 08:40 PM
出到就好啦 你好返未呀?
Good afternoon Miss 主任 姣鬆 and all
good evening everybody miss唔出現, 呢度靜晒
小飛機 發表於 2009-11-5 08:31 PM
姣鬆 你蒲頭我又夠鐘訓啦 天日見啦
Good evening Miss 主任 姣鬆 and all
掘扼窿窿柯
gonkong 發表於 2009-11-6 04:09 PM
hihi 工工,最近忙唔忙呀?
Hello 玉樹臨風姣鬆啲, 出現未? 收pm
小飛機 發表於 2009-11-6 06:19 PM
收ed thank you very much 姣鬆
係你先有架, 正唔正
小飛機 發表於 2009-11-6 06:55 PM
所以我錫哂你 正!正到爆哂漿啦....... 呵呵呵 ,想引死人咩
係你先有架, 正唔正
小飛機 發表於 2009-11-6 06:55 PM
今日又得返我地 開飯未呀鬆
  今日我開檔 大家早晨
Thanks 機機 果然引死人
主任 發表於 2009-11-8 12:07 AM
呵呵呵~~主任早晨,係咪有痕呀
good night 淫淫 好啦, 我pm 俾你啦