返回列表 回復 發帖
miss 唔蒲頭真係唔見哂人
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
又唔見撻撻, 唔見king king, 唔見呀邊個邊個...
小飛機 發表於 2009-11-2 06:38 PM
hihi 姣鬆,食飯未呀,去鬼混玩得好開心啦,有無攪返隻鬼妹呀
未食晚飯...
我食左個鬼咁靚嘅妹妹   算唔算鬼妹呢
小飛機 發表於 2009-11-2 06:57 PM
鬼火妹妹 嘩!真係好正 Vi~~~~~
姣鬆啲, 幼幼都好正...vi~~~vi~~~
小飛機 發表於 2009-11-2 07:15 PM
見到街人玩得咁開心,下次萬聖節都要買衫扮鬼扮馬先得
姣鬆,天日六合彩二千幾萬,記得買呀
最緊要玩得開針

我都冇中獎運....
小飛機 發表於 2009-11-2 07:24 PM
獎門人話齋,唔賭唔知時運到~唔嫖唔知身體好呀,買啦
咁就係咁而, 買廿萬喇 , 哈哈....廿慢
小飛機 發表於 2009-11-2 07:56 PM
買大你十慢啦
禾訓先啦 Goodnite 姣鬆 and all
Good afternoon Miss 主任 姣鬆 and all
Good afternoon Miss, 機機, 撻撻 & everyone ^^
主任 發表於 2009-11-3 02:37 PM
Hi 呀主任 今日好返未呀
pccw 都唔錯吖, 其實而家好多選擇, 但我 7月買時就只有薯嘜通
小飛機 發表於 2009-11-3 11:36 AM
俊朗不凡姣鬆
3 我不會再用..睇過PCCW 3.8 $198..OK喎
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-3 11:10 AM
hihi 撻撻,咁俾左198仲使唔使俾月費架
網上行咩Moov試用千其唔好試,我Cut 左都照收錢,又要我打電話上去小佢一餐,浪廢哂我時間
有次我收到個電話, 話唔知咩咩網揀左我出嚟, 唔係個個有份, 可以免費上佢個音樂區呀, 唔知咩區呀, 有可以下載, 免費玩一個月 (好似好貴賓咁), 然後佢要攞我個 email 話send 個account 及password俾我, 嘩. 我睬佢 ...
小飛機 發表於 2009-11-3 06:42 PM
有次仲好笑,有個咩咩瘦身打黎,問我使唔使減肥,我玩佢話我得90幾磅咋,減咩呀,
佢仲係咁sale 我問我有無肚腩呀,有無咩地方唔滿意,真係俾佢吹兵乓
有無試過人打俾你叫你去禮物呀
17284# 寇仲~  

我好幾年前都收過一個電話, 話我有次同佢地做左個電話訪問 (我都冇印象喇), 話送番份酒店禮卷俾我, 叫我上去攞, 點知上到去, 要我聽一個講座, 入到去原來已經成班人坐晒係度, 原來係sell 旅遊計畫, ...
小飛機 發表於 2009-11-3 09:52 PM
姣鬆,你真係大膽,俾我一定唔會去,睇警訊話果人會落閘唔俾人走,迫人碌咭 ,你走得甩真係好勁架啦
Sorry ! 玉樹臨風姣鬆啲
Keevin 發表於 2009-11-3 10:30 PM
唔使sorry 咁嚴重呀kee 哥哥 俊朗不凡我都受架
早早呀~~咁多位...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-4 09:24 AM
撻撻 你去左邊呀