返回列表 回復 發帖
要睇下中幾多... 當 500萬喇, 我諗 300萬買樓, 淨番百零二百萬, 抽 50 萬搞小鋪頭, 搵人打理, 跟住去旅行玩番個零月, 其他留番起先
小飛機 發表於 2009-10-20 07:05 PM
嗯,我都會去旅行,可能會去夠一年半載,太多地方想去啦 太多地方既囡想試啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
姣鬆啲試過鬼妹未?
小飛機 發表於 2009-10-20 07:45 PM
中葡混血兒就試過 你試過啦,好唔好味呀
我去搵周公個女啦,goodnite 姣鬆
Good evening miss 主任 姣鬆 and all
good evening 淫淫, 玉樹臨風姣鬆啲 & all
小飛機 發表於 2009-10-21 10:01 PM
俊朗不凡姣鬆 今日去左邊呀你~係咪搵你最愛呀
好耐冇黎......大家好嗎
四眼走粒仔 發表於 2009-10-21 11:50 PM
我嘛嘛地,你呢走粒仔
掘麽零..搣匙....柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-22 09:21 AM
掘依份零撻撻 你係咪好鐘意開快車架
姣鬆啲有咩事嘛嘛地呀? 冇搵你至愛傾心事咩
小飛機 發表於 2009-10-22 08:35 PM
就係最愛要同我暫別一段時間,所以麻麻
仲~仲~...有冇中二獎呀~~今晚又開..希望可以同榴槤公主長相思守...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-22 09:44 PM
撻撻 個夢又碎左啦 下期先再有返希望啦
飛車我已經過了..依家係享受駕駛樂趣... 人車合一...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-22 09:47 PM
呵呵,我都好鐘意依個感覺,由其夜晚,住架車真係咩都可以放低哂,除左個呔盆
Morning, everybody
matthew0204 發表於 2009-10-23 09:09 AM
good evening
我係阿寶呀…我返左黎喇…大家好~
唔見左miss既…
tony214 發表於 2009-10-23 04:30 PM
你返黎就好啦,放低百六
Good evening all
hello 玉樹臨風 點解呀, 你至愛點解要暫別呢?
小飛機 發表於 2009-10-23 09:47 PM
俊朗不凡姣鬆 最愛依排心情好差,要休息一排,好好放鬆下心情。
不過都有keep 住傾電話既
Good afternoon Miss & everybody ^^
禍記寛頻~~ 又禍幾日...又唔比人 cut service 點搞呀 792745
主任 發表於 2009-10-24 05:11 PM
hi 主任,電訊商個個都係咁,賊黎既,開戶果時咩都得,要cut就又咁又咁,我之前cut 有線都扯哂火,爆哂粗
你仲有幾耐約呀,到期轉第間啦