返回列表 回復 發帖
我地尋晚食果係大閘蟹呀工G
仲有胡椒粉絲花甲煲~
牛油鼓油皇煎蝦碌~
蒜茸蒸象拔蚌仔~
姜沖焗蠔~
不過其他野係想映相俾大家睇之前己經俾我地搶食哂啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
熱唔熱呀
都應該好多人喎
Fian. 發表於 2009-10-18 06:41 PM
都幾熱呀今日 我座大巴返黎,過關都唔係太多人
你係咪最鍾意食個胡椒花甲粉絲煲呀
Fian. 發表於 2009-10-18 07:30 PM
係呀,真係好食到停唔到口 仲好過上次果個
Good afternoon Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all 好彩趕得到
1111 4條A
Goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2009-10-19 09:33 AM
Hi and bye Miss
你返課室就知啦~~正貨'臺灣妹'
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-19 10:29 AM
hi 撻撻 睇你個淫樣食左好野啦
傾掂數.....上得喇 ^^
Good afternoon Miss & everyone
主任 發表於 2009-10-19 01:46 PM
noon noon 主任 咁咪下午都可以上黎傾計囉
係啦 有無試用firefox 出唔出到公仔呀
hi 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-10-19 03:46 PM
hi 俊朗不凡姣鬆 上星期同妳最愛玩得鳩唔鳩慶呀
4條1 , 我趕唔到呀
小飛機 發表於 2009-10-19 03:47 PM
唔怕啦,仲有4條2(4條弟)等緊你
我要4 條囡
小飛機 發表於 2009-10-19 05:13 PM
你要到唔好話4條成村人等你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
琴日之ma, 好爽呀 不過就攰d 喇
小飛機 發表於 2009-10-19 05:12 PM
好曬呀
Hello 仲仲 ^^
係呀...不過都要得閒先上得嚟 (好似今日咁)~~~
仲未試呀, 返屋企先啦, 喺公司都係唔搞咁多嘢喇 ~~~
主任 發表於 2009-10-19 05:26 PM
咁又係,攪野都係返屋企舒服既
嘩! 姣鬆啲, 你咁樣會搞到我唔鳩得閒喎 anyway, 非常多射你
小飛機 發表於 2009-10-19 05:28 PM
唔使射我啦,你射多囡得啦 今日去左邊度蒲呀
咁又唔係咁講喎...嗰晚杯奶茶都幾好飲吖 ~~~
主任 發表於 2009-10-19 05:35 PM
聽講話:杯奶茶爽波
姣鬆啲, 你今日搵左你嘅幸福未呀?
小飛機 發表於 2009-10-19 05:30 PM
今日無呀,過二日先