返回列表 回復 發帖
淫淫, 生日快樂 , 祝你日日都精神爽脷

小飛機 發表於 2009-10-14 05:06 PM
嘩 圖咁靚既,邊度搵架
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
姣鬆啲, 冇囡陪個樣咪十下十下囖
小飛機 發表於 2009-10-14 05:08 PM
依家即刻call 人陪啦,一係我黎陪你.......

去做 "香村秦羅隊"啦
姣鬆啲, 你果幅 "穿屎" 相夠吸引喇 782347
小飛機 發表於 2009-10-14 05:23 PM
話時話又真係幾正,係咪睇到有痕痕地呢
搵 "香姑" 隻手巡完再攞條嘢嚟隊
小飛機 發表於 2009-10-14 05:18 PM
姣鬆果然明白我心意唔豬主任今晚去"邊頭"慶祝呢
姣鬆啲, 你果幅 "穿屎" 相夠吸引喇 782347
小飛機 發表於 2009-10-14 05:23 PM
仲以為你鐘意食香蕉果張
我諗佢會搵好嘢食喇...搞掂邊個舌頭先
小飛機 發表於 2009-10-14 05:43 PM
咁你今晚去唔去搵野直
唔搵喇....約左星期日呀.
小飛機 發表於 2009-10-14 06:10 PM
仲有咁多日,驚唔驚漏油呀
點解1889同1990二頁一樣既
Good afternoon all 今日唔見哂人既

聽首歌先啦
Good evening Miss 主任 and all
係一餐食蟹喺朋友屋企食, 其他都係出街食....
日本菜, 燒烤, 中菜....同淫嫂就食咗餐 fusion 菜 785848
主任 發表於 2009-10-18 03:50 PM
hihi 主任 尋晚真係食得好飽好開心呀
Good evening class and 主任
Fian. 發表於 2009-10-18 06:13 PM
Miss 尋晚野好好味,多謝妳呀 溝左三隻酒飲 仲可以煮到咁好味,堅
黃油蟹
gonkong 發表於 2009-10-18 05:50 PM
工工G 仲有Miss 既 西蘭花鮮磨菇粟米心XO醬炒鮮尤呢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good evening 仲仲
今日去邊度嚟呀
食咗飯未呀
Fian. 發表於 2009-10-18 06:23 PM
今日同阿媽返大陸,剛剛返黎呀