返回列表 回復 發帖
hello 玉樹臨風姣鬆啲 聽咩歌, 又唔係 miss 唱
小飛機 發表於 2009-10-9 06:08 PM
就係未有得聽Miss唱,所以搵光妹俾你頂住先囉
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss 主任劍劍姣鬆Dand all
Good evening Miss & everyone 779116
主任 發表於 2009-10-10 11:07 PM
hihi 主任咁早返既我下星期一定黎

依個勁正呀
Good evening Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all
WELCOME MISS
小飛機 發表於 2009-10-12 11:51 AM
Hello 俊朗不凡姣鬆 今日去邊蒲呀
姨姨殺到
Fian. 發表於 2009-10-12 01:44 PM
evening Miss 係咪俾 EE 殺足幾粒鐘
Good afternoon Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all
好d啦..多謝妳.. 妳都要保重身體..
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-13 10:06 AM
hello 撻撻 唔使返工?
Goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2009-10-13 10:07 AM
Miss 做大姑奶 祝妳細佬白頭到老
good afternoon everybody
小飛機 發表於 2009-10-13 04:34 PM
Hihi 俊朗不凡姣鬆
Good afternoon Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all
  祝主任 生日快樂!! 福如東海~壽比南山~老如松柏天天向上日日起雙飛 晚晚俾女含
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
任任
HAPPY BIRTHDAY
日日開心
Fian. 發表於 2009-10-14 12:49 PM
Hi Hi Miss 尋晚開唔開心呀
hi 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-10-14 05:01 PM
俊朗不凡姣鬆 做咩個樣咁寂既