返回列表 回復 發帖
Good evening 仲仲
Fian. 發表於 2009-10-7 06:31 PM
evening miss 尋晚好無訓 ,有無囉返個証呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
姣鬆啲, 我一把口索唔晒, 你都好d 幫口啦
小飛機 發表於 2009-10-7 06:33 PM
你前我後 咪越夾越多水出
仲有四磅就達到目標
Fian. 發表於 2009-10-7 06:33 PM
我想減四兩都好難呀陰公
大家快樂賀中秋
主任北上手拖手
長途跋涉把愛求
MISS 越減就越瘦
願望快啲有人吼
風紀示愛唔怕醜
至愛與你心相扣
GONKONG 考試忙到嘔
望佢中秋可 ...
Fian. 發表於 2009-10-3 10:55 AM
Miss 真係豬我心事既姐
16044# 寇仲~  

姣鬆啲, 你簽名下底果d 咩嚟架? up 咩q ?
小飛機 發表於 2009-10-7 06:38 PM
我將蘇軾首 "江城子" 改左字之嘛 個簽名出唔哂,咪出後面幾句囉。
尋日唔係揸咗喇咩
Fian. 發表於 2009-10-7 06:45 PM
係又又抄又插,又上又下又左又右,無偷懶架
嘩! 好詩好詩 雖然我唔知 up 咩
小飛機 發表於 2009-10-7 06:52 PM

十年生死兩茫茫,不思量,自難忘。千里孤墳,無處話淒涼。縱使相逢應不識,塵滿面,鬢如霜。
  夜來幽夢忽還鄉,小軒窗,正梳妝。相顧無言,惟有淚千行。料得年年腸斷處,明月夜,短松岡。
【紀事】
蘇軾十九歲時,與年方十六歲的王弗結婚。王弗年輕貌美,溫柔賢惠,二人恩愛情深。可惜王弗二十七歲時就逝世了,蘇軾悲痛的心情,實在難以言說。十年後,身在密州的蘇軾夢見王氏,便寫下這首悼亡詞,抒發他對王氏逝世之痛,與及對王氏的懷念之情。

辛苦晒, 姣鬆啲 呢d 野真係唔可以偷懶, 下下要親力親為
小飛機 發表於 2009-10-7 06:57 PM
咪就係囉 我地都係咁勤力架啦
仲要下下出盡力添
小飛機 發表於 2009-10-7 07:06 PM
咁你出果時鐘意係上面定下面呀
係後面呀!!!
小飛機 發表於 2009-10-7 07:13 PM
我有時都係
轉頭見
小飛機 發表於 2009-10-7 07:15 PM
快返啊
Good afternoon Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all
咁都比你"冧"到,.....
Masterking 發表於 2009-10-9 11:29 AM
hihi king 仲要試埋護士姐姐既口材啊
good after窿 miss
小飛機 發表於 2009-10-9 02:33 PM
俊朗不凡姣鬆

聽首歌先