返回列表 回復 發帖
hi 玉樹臨風姣鬆啲, 今晚咁夜, 聽日唔使返工
小飛機 發表於 2009-10-2 09:36 PM
係呀,姣鬆,好難得有得放多日
Good evening Miss
Good evening everybody
小劍聖 發表於 2009-10-2 09:39 PM
哈哈,劍劍 今晚個個都無出街咁波 咁人整
點呀? 約好聽日賞月未呀?
小飛機 發表於 2009-10-2 09:41 PM
無約人呀,個個都放哂假,返哂上去啦 ,天日可能去鳳園,映胡碟。過親咩節都多數一個人過架啦我
如果係女同事, 就唔係淨飲茶喇
小飛機 發表於 2009-10-2 09:42 PM
男同事都可以唔係淨飲茶架,帶佢去感受下香港既特色都得架,例如香港既美麗華對面咁啦
都未見淫淫, 撻撻, 走粒哥哥出現...miss 又唔知游左去邊...
小飛機 發表於 2009-10-2 09:48 PM
主任可能上左去過節掛 其他人就唔豬啦
都未見淫淫, 撻撻, 走粒哥哥出現...miss 又唔知游左去邊...
小飛機 發表於 2009-10-2 09:48 PM
Miss 可能煲緊湯同煲緊劇掛
鳳園好似多左d 蝴蝶品種. 影d 番嚟欣賞吓...

使咩一個人啫, 大把囡等你抱抱喇
小飛機 發表於 2009-10-2 09:50 PM
我都未去過鳳園呀,希望天日唔好太多人啦
唔豬點解,依家無咩性趣發掘新野,可能踩得屎多
都好喎... 早知帶佢去miss 度上堂喇...

吖, 唔記得miss 今日躲懶添
小飛機 發表於 2009-10-2 09:53 PM
咁佢走左未呀 有心唔怕遲架
都好好好好味
小劍聖 發表於 2009-10-2 09:59 PM
Miss 煮咩都好好味架啦
我都好少搵新嘢, 因為我有的伙
小飛機 發表於 2009-10-2 10:01 PM
係囉係囉,就係鐘意果陣除
劍劍食過唔少啦
小飛機 發表於 2009-10-2 10:03 PM
姣鬆有無試過Miss 手勢呀