返回列表 回復 發帖
我同我至愛都啪左冰肥lu, 仲賞埋佢個月添
小飛機 發表於 2009-9-9 07:20 PM
你咁多至愛,要拍幾盒冰肥先得啦
好彩有迷你冰肥月餅, 仲有2 個裝, 啱晒我地
小飛機 發表於 2009-9-9 07:46 PM
你點知架 我都係買二個裝,岩岩好
到時我咪肥過你囖, 姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-9-9 07:43 PM
到時咪叫尖咀雙肥囉
去咗死呀
Fian. 發表於 2009-9-10 05:59 PM
Miss 妳返黎就好啦 終於有返生氣啦
miss, 唔見你 2 個禮拜喇, 佢左冰呀?
小飛機 發表於 2009-9-10 05:23 PM
我都好想知呀鬆
Good evening Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all
乜之前好死咩
Fian. 發表於 2009-9-10 08:00 PM
都幾靜英英架
Good afternoon miss 主任 劍劍 姣鬆 and all
今日條街熱到 呀!!!
終於可以休息兩日,......
Masterking 發表於 2009-9-12 02:17 PM
去邊到威呀King
Good morning class and 主任 
今朝個胃仔好痛
痛到瞓唔到
今日唔開課喇
而家返屋企
goodbye class and 主任 ...
Fian.  ...
小飛機 發表於 2009-9-12 10:01 AM
超級精品文章 魅力加爆燈
玉樹臨風姣鬆啲 , 我呢2 日屋企都好大風啊
小飛機 發表於 2009-9-12 06:49 PM
俊朗不凡姣鬆,你般左去打風嶺咩 今日星期六無約會咩
不過我都覺,我夜晚返工都覺得無之前咁熱啦
哈哈... 我今晚係度等你吖ma

好似入左9 月, 天氣就冇咁熱, 加埋上個禮拜個風掃過, 而家好好風
小飛機 發表於 2009-9-12 07:48 PM
哈哈 姣鬆即係姣鬆,真係低
唔覺唔覺又到中秋,又就快老多年,有得玩好玩啦 19區仲有邊到無去呢
呀...去西環買海味都好波
姣鬆啲...你不如問我 19 區去過邊幾區好過喇...因為我很專一, 唔係豬翕
小飛機 發表於 2009-9-12 08:43 PM
專一去開果間"百街"呀 我豬你不嬲鐘意叫外賣,19區D外賣你都叫過哂呀嘛
冇喇~~~而家只有一個至愛, m 記都冇做 lu

你今晚唔使訓咩?
小飛機 發表於 2009-9-12 08:56 PM
M記唔係仲有私片咩 ,天日我day off 呀,有無睇"保良"呀,年年都係咁,一D新意都無架,
主任無蒲頭,緊係上左去頂啦
m記有男友了

明天放假咁好 西環有咩好野先 ... 電視就開住, 不過有咩好睇

淫淫可能北上了.
小飛機 發表於 2009-9-12 09:10 PM
無呀,發下嗡風咋 西環有咩好野未知呀,
就係無野好睇 ,好鬼悶