返回列表 回復 發帖
Good afternoon 仲仲
小劍聖 發表於 2009-8-31 04:18 PM
咁得閒既 咁鬼熱,有無出街食晏呀
啱啱開完個白痴會

無出街呀,都係叫外賣

噚日你有無去 影相呢?
小劍聖 發表於 2009-8-31 04:48 PM
咁熱 ,樓都唔想洗呀 唔好話映相啦 係屋企煲Heroes 第三季咋
我DL咗頭嗰幾集都未睇

Season 1, 2 都幾好睇
小劍聖 發表於 2009-8-31 05:16 PM
o岩o岩睇哂,一開左頭真係唔睇完唔安樂架 ,我尋日煲左成十粒鍾呀
越黎越亂,D 劇情真係鳩竹咁亂呀 ,但係又鬼死咁緊張 ,你快D睇啦
喂! 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-8-31 06:39 PM
俊朗不凡姣鬆 香港果邊爆水管,關唔關你事呀 …條車龍仲係水蛇春咁長呀
而且我今日喺九龍走動
小飛機 發表於 2009-8-31 06:53 PM
原來走去九龍爆漿 ,你咁勁,咁一陣可能九龍都爆水候架啦
姣鬆啲, 要唔要我聽日去元朗爆轉呀?
小飛機 發表於 2009-8-31 07:59 PM
係咪呀,咁我地雙劍合壁,一定爆到九彩 ,一於爆哂十九區
有呀....我尋日上上吓堂收到佢地電話....0係旺角麥花臣球場有活動,叫我去蒲頭
四眼走粒仔 發表於 2009-8-31 07:51 PM
走粒哥仔 秀娜 到唔到架
劍劍 咁我同姣鬆咪好似Heroes 咁勁
我訓先啦 ,大家慢慢吹啦
Good afternoon Miss 主任 劍劍 姣鬆 3G and all
Good afternoon Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all
hello 淫淫, 劍劍, 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-9-4 06:10 PM
俊朗不凡姣鬆 係啦,最近個網成日入唔到呵
頭先路經上水,諗住食個Burger King下午茶,點知撞到件幼幼,
結果食左個嫩口乳牛巨無霸餐 依家好死累呀,去過過水先
玉樹臨風姣鬆啲~~~咁啱嘅, 啱啱我都同至愛去食晏, 之後興起去左酒店食下午茶, 大細都食飽飽, 爽爆

我都想去上水走轉, 最近好似多左o靚妹 ...
小飛機 發表於 2009-9-4 06:51 PM
好呵,你黎我同你四圍行下 去上水真係撞手神,因為封面與內容九成唔對,頭先我都係見佢上樓先跟住佢咋
頭先食完嘢冇抺咀咩, 而家先過水
小飛機 發表於 2009-9-4 06:55 PM
行返落街又出哂水啦個身,返屋企唔過多次水點得
仲仲,可否詳細描述吓...因上水不太熟..D幼齒服務得唔得?miss 榮休左..我哋都要唸吓下半生??
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-4 08:36 PM
撻撻 上水D服務可以講係無咩服務,同Miss 比更加係一個天堂,一個地獄,
miss 榮休左之後,相信唔會再有好過Miss 既人物出現架啦
玉樹臨風姣鬆啲, 你今日有冇去 元朗利群樓呀? 有人搵你呀?
小飛機 發表於 2009-9-4 09:23 PM
俊朗不凡姣鬆 有人搵我 我無差人錢波 冰個搵我搵到去利群呀