返回列表 回復 發帖
原帖由 小飛機 於 2009-4-27 07:12 PM 發表

我返屋企吔飯喇...886 姣鬆啲
bye bye 姣鬆D
Good afternoon Miss  主任 and all
原帖由 Fian. 於 2009-4-29 10:53 AM 發表
各同學仔請睇舊校七言
真係忍得嗰兩隻西人都唔能係人呀
火都嚟能埋
而家同佢哋開火呀
睇嗰兩 ...
睇左啦,西人緊係無係七言接啦 淨係係狗竇度吠咋
原帖由 主任 於 2009-4-29 04:28 PM 發表

Good afternoon Miss & everybody
唔洗驚喎, 實有人幫妳拖嘅喎   
hihi 主任 long time no see
見到蕉記幫Miss呀
原帖由 主任 於 2009-4-29 04:31 PM 發表

我都係啱啱返, ( 攪掂哂啲嘢喇 ) 好攰吖, 我陪妳眠陣吓   
唔使返工公司啦
原帖由 Iamtall 於 2009-4-29 05:10 PM 發表
E...我明明買左衫同背景,點解無show 出黎既..又變番原始人
今次真係咩都無啦....傷心...
啊...給我一杯壯陽水,換我一晚不下垂
你要係 虛擬形象~個人設置~啟用虛擬形象  先得架
外婆入左院,頭先去醫院睇佢,見到仲有好多人唔帶口罩呀
原帖由 Iamtall 於 2009-4-29 06:16 PM 發表

原來係咁...唔該駛..不過衣家好核突呀..
無錢買衫了
都係關番個人像...好似變態佬
唔係呀,都好靚仔呀
原帖由 主任 於 2009-4-29 07:20 PM 發表

Hello 仲仲
啱啱瞓醒   
有無人陪訓架
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Iamtall 於 2009-4-29 06:59 PM 發表

我岩岩先轉到...我以為我買番黎d 野唔見哂...原來係衣櫃度.
本身係一個人,無著衫下面寫住一個禁字
我最鍾意D禁書,禁碟
原帖由 主任 於 2009-4-29 07:52 PM 發表

無咩事吖嗎 下次再去探佢, 幫我買扎花, 慰問吓佢老人家   
都係D老人病 無咩,多謝主任關心
我pm個銀行戶口號碼過你先
原帖由 主任 於 2009-4-29 07:55 PM 發表

成日講衰嘢, 因住禁言吓   
我無講呀,係睇同做之嘛
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 主任 於 2009-4-29 08:19 PM 發表

你又點洗我出手呀, 大把女爭住嚟啦   
依句對白我同你講o岩 D 呀
Good afternoon Miss  and all
原帖由 Fian. 於 2009-4-30 02:58 PM 發表

佢識能作詩咩
廢能柴   
我很贊同 魅力+10