返回列表 回復 發帖
good evening everybody
小飛機 發表於 2011-1-11 09:00 PM
俊朗不凡姣鬆d, 好凍呀, 小心唔好冷親呀小飛機呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
今晚我收檔
Fian. 發表於 2011-1-12 04:30 AM
今朝返工真係凍到震呀 手腳都硬哂
Good afternoon Miss and all
Good afternoon Miss and all
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2011-1-17 04:24 PM
Miss 煲緊劇呀?
果度果D真係媒黎架
呢排都系咁啦, 妳又點啊 ?
ali~ 發表於 2011-1-17 01:50 PM
ail 你好呵
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2011-1-17 08:08 AM
走粒哥哥你好
唔好意思呀 Miss
仲想封閉吓心靈....遲啲吖....我會搵妳
主任 發表於 2011-1-16 03:38 PM
hihi 淫淫,唔好閉咁耐啊
hello 工工 , 我隻小飛機冇罷工, 只係要冬眠啫
小飛機 發表於 2011-1-16 08:28 PM
姣鬆D 你都唔好眠太耐喎 大把好野等緊你架
變咗冰鮮仲仲
gonkong 發表於 2011-1-15 11:28 PM
工工G 我唔要冰鮮,我要冰火 哈哈哈
Good evening Miss and all
睇緊仁心解碼
小飛機 發表於 2011-1-20 10:12 PM
俊朗不凡姣鬆D,仁心解碼 係咪D護士無打碼架
都係簽名檔呢三套啦, 不過主要都係依家有喜同埋居家兵團, 因為仁心解碼其實前年已經睇哂喇, 呢套劇題材好好, 值得追看, 講真吖頭兩套卡士認真麻麻, 仲要兩套都要被迫睇廖碧兒 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-1-20 09:42 PM
妳唔鐘意廖碧兒架飄飄
飄飄今朝妳開檔喎
做乜咁耐唔蒲頭呀
好鬼掛住妳呀
聽仲仲講話約咗妳打邊爐喎
幾時呀
有冇我份先  ...
Fian. 發表於 2011-1-21 10:47 AM
點會無妳份呀Miss