返回列表 回復 發帖
Hello 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-12-21 06:55 PM
今日咁早既姣鬆D 性誕節安排好節目未呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
fian and 各位早晨
食個早餐先

shearfai 發表於 2010-12-20 10:56 AM
我岩岩買左個M記喎
姣鬆啲你有咩節目呢
小飛機 發表於 2010-12-21 07:09 PM
我約左Miss地食飯呀 你黎唔黎呀
今日冇咩特別嘢搞, 咪早D 返歸 性旦都係放兩日, 約左至愛食飯慶祝咁啦
小飛機 發表於 2010-12-21 07:05 PM
己經係個好節目啦
Good morning Miss and all 祝大家都聖誕快樂
Good afternoon Miss  and all
2010年12月25日,校務聖誕飯局
由Miss主理既聖誕大餐 多謝同辛苦哂Miss

超大隻北海道雪場蟹

香煎鵝肝多士

煎羊扒

超正既和牛

仲有帶子刺生同日本和牛利係我記得映相前以經食哂啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
X'mas everybody
小飛機 發表於 2010-12-25 06:43 PM
俊朗不凡姣鬆D 聖誕過得開心嘛
Good Morning Miss & Everyone...聖誕快樂
夢遺大師 發表於 2010-12-25 11:23 AM
夢夢 聖誕快樂呀
Good night class and 主任
Fian. 發表於 2010-12-26 03:26 AM
Miss 訓醒覺未呀 尋晚D野樣樣都好味呀
Good evening Miss and all
都係咁啦, 最開心同至愛一齊食大餐囉  
小飛機 發表於 2010-12-27 08:40 PM
9 可以同最愛一齊食大餐,己經係最大既幸福啦 我都好想呀
本來聖誕前一星期
我練仙由 103 磅瘦到 96 磅
聖誕節嗰兩日我肥番三磅呀

Fian. 發表於 2010-12-28 05:21 AM
真係我一個當妳二個呀Miss
miss5好訓 食晏喇

shearfai 發表於 2010-12-28 12:40 PM
Miss又要練仙啦,留返我食啦
Good evening Miss and all