返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
點渡過先
唔好同我講係度煲劇咋
gonkong 發表於 2010-12-11 11:01 AM
工工G 你今日都放假喎,有咩攪作先
fianand各位好

呢D天氣火鍋最好

shearfai 發表於 2010-12-11 12:54 PM
打邊爐我岩喎 有無肥牛牛先
good evening everybody
小飛機 發表於 2010-12-9 08:49 PM
俊朗不凡姣鬆D 幾時升左做大師架,咪同夢夢一樣
放埋呢兩日孖day, 都仲有四日假
*柳飄飄* 發表於 2010-12-10 12:10 AM
做咩有咁多假放架飄飄 真係恨死人囉
今日我開檔
Fian. 發表於 2010-12-9 02:32 PM
咦,Miss都幾日無蒲頭,去左邊呀Miss
玉樹臨風姣鬆啲~~~最近食齋咋
小飛機 發表於 2010-12-8 11:52 PM
sorry呀姣鬆D,原來你係太師級 仲可以加分添
Good Morning Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-12-11 10:31 AM
hello 夢夢 今日係咪放假呀你
邊隻先 打麻雀定真係游泳呀
你要記住你係飛機嚟嫁
防水程度有限,因住生锈呀
gonkong 發表於 2010-12-11 10:57 AM
姣鬆D係水陸兩用機黎架 越見水就飛得越高越勁架

評分次數

Good evening Miss 姣鬆D and all
Good evening Miss 主任 and all
想防水咪笠番個袋囉
Fian. 發表於 2010-12-19 03:51 PM
精品文章 魅力加100
Good evening Miss and all