返回列表 回復 發帖
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-11-29 08:20 AM
Miss 去邊度蒲呀
miss係咪睇緊大結局呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-11-28 10:17 PM
Hi 飄飄,大結局好無睇呀
Good evening Miss 姣鬆D 夢夢 and all
咦...點解姣鬆啲仲唔去瞓呢???
小飛機 發表於 2010-12-1 09:16 PM
頭先岩岩返咋,去買褲同買對鞋呀
咦...點解姣鬆啲仲唔去瞓呢???
小飛機 發表於 2010-12-1 09:16 PM
鬆鬆d今日又咁早蒲頭既
依家去訓lu
有冇嘆番杯下午檸茶呀?
小飛機 發表於 2010-12-1 09:45 PM
有呀 去左太興食下午茶
咁腰圍有冇細到呀
Fian. 發表於 2010-12-3 01:39 PM
都有呀,36腰得啦
約咗仲仲去游水
立志減肥一齊去
全身運動實冇衰
踢走脂肪一大堆
Fian. 發表於 2010-12-3 01:51 PM
Miss好鬼勁,游足50個塘是日成個泳池無人有咁勁
之前係咪 38 呀
Fian. 發表於 2010-12-5 12:48 PM
係呀 之前買鬼佬碼都要38,前幾日H&M買36 ok啦
聽日再去過
不過下星期二開始凍喇
唔知仲游唔游到呢
Fian. 發表於 2010-12-5 12:50 PM
後日得13度咋,Miss仲遊唔遊呀
食左咩好嘢呀姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-12-4 10:43 PM
食左個下午茶餐,奶奶西多+凍齋啡走甜 姣鬆D最返又食左咩姣野呢

評分次數

• 小飛機