返回列表 回復 發帖
笑左出嚟
小飛機 發表於 2010-11-7 11:23 PM
俊朗不凡姣鬆D
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
呢度有冇人係度,睇你好唔好彩喇
gonkong 發表於 2010-11-7 11:43 AM
你好呵,工工G
我住十二樓
*柳飄飄* 發表於 2010-11-7 10:04 PM
我19樓
室內定室外架
好方便喎咁近
Fian. 發表於 2010-11-6 05:00 AM
未知室外定室內呀,等我再問下先
Good afternoon Miss and all
屋企部 NOW 壞鬼咗
追開劇集冇得播
心情低落死晒火
今日唔知點樣過
Fian. 發表於 2010-11-10 05:09 PM
p 嘩,又壞呀,都好密下喎,鏟佢老味啦,
我用完now份約都唔用啦
Good Morning Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-11-10 11:20 AM
hihi 夢夢
Hello 仲仲
夢遺大師 發表於 2010-11-10 06:34 PM
早晚都涼左,有無帶多件外套返工呀
Good afternoon Miss and all
Good evening Miss and all
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-11-15 09:24 AM
Miss 開檔有
Miss…朝朝都係你開檔喎!
夢遺大師 發表於 2010-11-15 10:16 AM
Hello 夢夢
Good morning Miss,主任 and everybody...
再捱多兩星期左右,可以完成個project,..... 正
Masterking 發表於 2010-11-17 12:02 PM
hi King 哥,幾時返黎香港呀