返回列表 回復 發帖
我剛剛買褲,34吋都太鬆,要著番32吋至得…呵呵
夢遺大師 發表於 2010-10-28 07:57 PM
hi 夢夢,食飯未呀
32... 點解我覺得好似被人寸緊咁既
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂

好聽又好睇 不能講的秘密
Good evening Miss and all
未減之前條腰幾多呀
Fian. 發表於 2010-10-29 03:12 AM
減肥係咁辛苦架喇
要忍口練仙架
Fian. 發表於 2010-10-29 03:11 AM
練下練下依家又無咩喎 早午餐都食少左啦,晚餐依家食蕉多 無咁多果糖
我點敢呀?我都唔想減,不過日日咁捱,搞到咁殘咋…
而家收工去食飯,明日又要出差幾日…
夢遺大師 發表於 2010-10-28 08:20 PM
我同你講下笑者
Good evening Miss and all
其實首詩主要都係講我自己啫
都冇乜講呢個傑傑
只不過我接佢先提佢啫
Fian. 發表於 2010-11-1 04:39 PM
我都學妳煲劇 依家先睇公主嫁到 果三個福祿壽又幾好笑喎
good morning Miss 姣鬆D and all
返工lu 拜拜all
任任好...機機好
*柳飄飄* 發表於 2010-11-3 12:23 AM
飄飄
Good afternoon Miss and all
再瞓過
Fian. 發表於 2010-11-5 10:58 AM
Miss 問左瀝源果邊有暖水呀
呢排仲多咗冇來電電話打嚟都唔知做乜春...日頭又打嚟...夜一夜又打嚟...不過我一律冇接聽
*柳飄飄* 發表於 2010-11-5 12:23 AM
依d電話日日都有幾個呀,我都多數唔聽
good afternoon Miss and all