返回列表 回復 發帖
除咗細個同我我開咗2次生日會之外
年年都無驚喜架喇
呃人番去煮飯啫
基本上餐餐都我煮喇
gonkong 發表於 2010-9-25 08:49 PM
話時話真係未試過你手野喎工工G 幾時整黎試下呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
hello 玉樹臨風姣鬆啲 賞月+ 追月都搞掂晒, 哈哈
小飛機 發表於 2010-9-25 11:00 PM
咁開針,賞月玩到追月呀 咪食左成盒雙黃月餅
多謝哂呀,仲兄
有機會下次返香港一齊食飯
Masterking 發表於 2010-9-25 07:42 AM
好呀king哥 約定你啦
Good evening Miss and all
Hello 仲仲
咁就要聽話喇
晚晚一, 好過啦
主任 發表於 2010-9-26 10:24 PM
要晚 晚 晚 晚 晚 一 啦,我得,個荷包都唔得
咁又幾時約吓我呢
主任 發表於 2010-9-26 10:26 PM
約會何雖要擇日~
打個電話可約實~
興致多在五六日~
一齊飲杯波羅蜜
咁就乖乖嘞
Fian. 發表於 2010-9-27 06:28 AM
今日的起心肝買左部樓梯機,頭先玩左半個鐘, 太耐無做運動,
要習慣下先得,出左一身汗,又幾舒服
我目標係每日做一個鐘,當然係每日加時啦,希望可以不久將來,有成績俾大家睇
三年後嘅生日啦
Fian. 發表於 2010-9-27 06:35 AM
Miss,今年淫淫生日無預我份咩
ok,....到時上網約...
Masterking 發表於 2010-9-27 06:44 AM
ok ok 到時可以既約多D人開心D
Good evening Miss and all
而家出九龍 body check 同針炙
再去整皮膚
今晚見
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-9-28 01:26 PM
pm左啦Miss
爬完樓梯依家對腳好很呀