返回列表 回復 發帖
Hello 仲仲,你姣嗎?
夢遺大師 發表於 2010-9-20 06:55 PM
夢夢 我D唔係姣,我係淫呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss and all
大家中秋快樂
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2010-9-24 03:17 PM
hihi Miss 食左野未呀
Good morning Miss 主任 and everybody,
我而家係機場,準備去 New York 做嘢,.....
Masterking 發表於 2010-9-24 12:01 PM
King 哥又要飛啦 工作順利呀
Miss下午好…
夢遺大師 發表於 2010-9-24 04:16 PM
夢夢今日好唔好呢
Good evening Miss
無去街呀
主任 發表於 2010-9-23 09:48 PM
hihi 淫淫鬆D 有好多人問起你喎
hello 玉樹臨風姣鬆啲 中秋節快樂, 你去左賞月未呀?
小飛機 發表於 2010-9-23 12:25 AM
果然係姣鬆D 中秋緊係要賞月啦,你呢?賞左未呀
MISS 下午點會好
樓上裝修老能土
九點鑽地晨咁早
傳來噪音嘅噩耗
鑽足一日好能嘈
尤如萬箭插頭顱
焗住忍受冇投訴
屈喺屋企唔對路
只會令 ...
Fian. 發表於 2010-9-21 09:33 PM
咁客氣做咩呢Miss 老友唔使講野啦,擒高擒底依D野係男人做架啦
好想整埋大閘蟹
任任 FAVORITE 你最 BUY
再配花雕飲到 HIGH
煮埋海鮮冇咁齋
大蝦鮑魚都冇壞
蒸條海斑唔會嚡
餸菜當然我嚟買
賀你生日我唔 MIND:che ...
Fian. 發表於 2010-9-26 06:44 PM
大閘蟹+花雕酒 諗起都想食啦
再唔理就會變糖尿病
Fian. 發表於 2010-9-26 06:48 PM
我已經走哂d甜野啦
糖尿 唔係咁大鑊呀
主任 發表於 2010-9-26 07:00 PM
仲未係,係血糖高,醫生話要好好調理個身體啦,
同叫我減肥囉,話哂都步入中年 唔可以再一晚七啦