返回列表 回復 發帖
前晚上咗大陸揼骨吖嘛
尋晚去咗食日本菜同細佬慶祝生日
Fian. 發表於 2010-8-3 02:44 PM
我都好耐無返上去dup骨啦,
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss 淫淫 姣鬆D 夢夢 and all

聽聽,好正

Good afternoon Miss and all
good evening everybody
小飛機 發表於 2010-8-7 12:18 AM
俊朗不凡姣鬆D
包公姪女上法庭
拒絕 "吹波" 與襲警
魯莽駕駛全招認
逆線炒車認真勁
掌摑差人兜把星
干犯三次嘅情形
罰款八千牌要停
感化一年免囚刑
美國渡假數星星: ...
Fian. 發表於 2010-8-7 04:46 AM
依D咪叫言之有物既精品文章囉 魅力加爆分
Good evening Miss & all bros
主任 發表於 2010-8-8 08:42 PM
hello 淫淫姣鬆D
尋日真係想去遊行架
不過又瞓咗覺
Fian. 發表於 2010-8-9 01:16 PM
有份心意加埋首詩夠哂啦
病已經夠慘o架啦...被迫放病假...發嚴重高燒...癥狀疑似流感...
仲要俾人趁我病...炒鬼埋
*柳飄飄* 發表於 2010-8-11 06:19 PM

唉,飄飄身體要緊,睇左醫生未呀,養好身體先啦,工可以搵過
good evening 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-8-9 11:49 PM
姣鬆D有無去飲檸茶呀
今日我開檔喎…
夢遺大師 發表於 2010-8-11 01:25 PM
黎,開檔咁乖,等叔叔錫錫
Good evening Miss and all
Good evening Miss and all
講張菜單引吓你
腐乳雞翼辣辣哋
蒜椒中蝦唔肥膩
草菇鶉蛋有驚喜
老虎海斑好鮮味
蒜蓉白菜唔怕肥
花旗蔘湯清熱氣
五餸一湯夠晒皮
本 ...
Fian. 發表於 2010-8-13 06:46 PM
Miss 好耐無出手啦波 腐乳雞翼我都鐘意食呀
諗起可以食到Miss……D巧手小菜,真係羨慕兼興奮呀…
夢遺大師 發表於 2010-8-13 04:41 PM
哦,夢夢 好啦你,請miss食檸....