返回列表 回復 發帖
淫淫有心喇...我未食呀...呢期要節衣縮食練緊仙...晏啲or夜啲先食...襟飽啲吖嘛
今日算早起咗啲o架喇...但都點零鐘...本來想再瞓o架...但醒咗瞓唔返
今朝算早咗瞓得著, 但都要五六點先會到周公 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-13 03:12 PM
hello 飄飄
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon Miss and all
Hello 仲仲
做咩咁 我最近轉咗口味....無飲檸茶嚕
主任 發表於 2010-7-14 09:00 AM
淫淫鬆d  咁有咩新口味,珍珠奶茶定麥芽咖啡先,爆黎聽下好喎
good evening Miss and all
仲仲你好番未呀
今日仲有冇
gonkong 發表於 2010-7-13 09:31 PM
我係做到 呀工工G,成個幾月無放假啦我,
今個星期應該可以放返假架啦,點知又話打風落雨 想去映野都唔得
我呢啲冇得救o架喇, 醫返都嘥藥費, 如果要睇, 都要睇好多科, 仲要全身檢查兼夾入廠大修, 肯定一入廠就要俾人扣留三五七八九日, 都未必出得到嚟, 有入都唔知有冇得出嗰隻, 賺多多都唔夠睇醫生或者跌打 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-13 10:24 PM
點解咁似講我既飄飄
仲係咁忙咩姣鬆啲. 我都嘔左幾云了...又係忙死
小飛機 發表於 2010-7-14 11:53 PM
姣鬆D咪連至愛都無時間見面 谷埋谷埋好慘呀
咦...唔知仲仲忙到嘔之後...有冇清減咗呢
*柳飄飄* 發表於 2010-7-15 04:20 AM
唉,我飲水都會肥 無得救架啦
琴朝六點幾都未瞓到, 腰痛到pk, 碌來碌去煎魚咁, 今日叫做冇咁痛喇, 夜晚返嚟又到返腳痛同左手食指痛, 條頸又lak lak聲, 而家條腰又開始作怪喇, 好乞人憎, 成日

到人哋想瞓先嚟痛到么心么肺嘅, 啲手又成日唔知俾嘢 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-15 04:25 AM
妳要忍住唔好爪呀,越爪越多架
Good afternoon Miss and all
Good evening Miss and all
大家有冇掛住我呀
Fian. 發表於 2010-7-19 01:09 PM
緊係有掛住妳啦Miss啦 玩得開心嗎 D劇集有排追呀
世界盃完左,馬季又完結......0個種失落咁仍然存在.....搞到日日都傻下傻下咁....
calbee33 發表於 2010-7-17 11:22 AM
hi 3仔,咁快D搵野查手,又或者俾D野人查住,定定神先啦
Hello 仲仲姣鬆啲 :onion01
見面先後講啦....打貓 FEEL 嗰隻啦
主任 發表於 2010-7-17 08:05 PM
好呀淫淫鬆D 幾時得閒飲茶姐
打貓我日日都打喎
咁即係去咗邊唧
主任 發表於 2010-7-17 08:08 PM
係屋企訓死左