返回列表 回復 發帖
去沖涼先...陣間要出去
*柳飄飄* 發表於 2010-7-1 03:47 PM
去邊呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=620765&page=2569&fromuid=904215#pid23718292

我中咗西班牙啦
雖然 C 朗係我條仔
不過鍾意還鍾意
賭波還賭波
係唔可以感情用 ...
Fian. 發表於 2010-7-1 04:32 PM
afternoon Miss Miss D賭博EQ越黎越勁喎 睇報紙話C朗喊到隻豬咁,
仲話佢身價跌左三億呀
Good afternoon 仲仲
幫你買咗煙喇
Fian. 發表於 2010-7-1 05:59 PM
哈哈 唔該哂miss 今次有無索到呀
俾蚊針唔使睇醫生雅
Fian. 發表於 2010-7-1 06:00 PM
哦,蚊針咋,我以為做咩事添
咁嗰支強力無比滴即係唔得啦
又唔試吓我話嗰個方法
用啲滾水 "辣" 吓佢
真係得架
Fian. 發表於 2010-7-1 05:56 PM
真係得架?
試下用滴露皂沖涼都幾好架
唉~~~
今次贏到九萬九
想贏多一口都贏唔到
卒之俾人索咗十八萬
真係好能嬲尻我自己呀
來回二 ...
Fian. 發表於 2010-7-1 06:23 PM
下次返
得架咩
Fian. 發表於 2010-7-1 06:24 PM
我就得囉,都ok架
Good afternoon Miss and all
Good afternoon Miss 淫淫姣鬆D,俊朗不凡姣鬆D,工工G,飄飄,走粒哥and all
今日真係熱到我溶左呀
阿根庭輸左,馬勒當拿應該捉佢去問吊
Evening Miss & All
今晚又睇世界波
小注怡情買佢和
3.2 倍吸引麼
主任 發表於 2010-7-3 08:55 PM
馬會同老外贏哂啦
Good evening Miss and all
Goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-7-5 03:15 PM
片過
Good afternoon Miss and all
病住上嚟接更~~
*柳飄飄* 發表於 2010-7-7 03:55 PM
飄飄 見邊度唔舒服呀?
大家尋晚睇波所以開唔到檔?咁等我嚟開檔啦!
夢遺大師 發表於 2010-7-7 09:54 AM
夢夢開檔有錫錫